2777
2789
عنوان

تهوع بعداز جراحی کمک

159 بازدید | 11 پست

دوستان من دو طرف لگنم رو جراحی کردم با بی حسی. از روزی که جراحی کردم تهوع دارم تا الان اما الان شدید تر شده و بی حالم. جوری که حس میکنم قراره بمیرم. چیکار کنم تروخدا😭😭شرایط لگنم جوری نیست برم دکتر. 

از تهوع زیاد هیچی نمیخورم فقط دلم آب خنک میخواد. دیشبم تب و لرز کردم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
قرص صد تهوع بخور از عوارض دارویه

میخورم اما تاثیر نداره😭😭

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن دکتر بیاد خونه ویزیتت کنه تب و لرز رو جدی بگیر

اطرافیان همش میگن از بس هیچی نمیخوری اینجوری شدی😭هرچی میگم گوش نمیدن دلم میخواد بمیرم. البته واقعا چیزی نمیخورم بخاطر تهوع 

حتما ز بزن د‌کتر بیاد واسه معاینه هم تب ولرز خطرناکه هم تهوع

اگه قبول کنن باشه 😔

اطرافیان همش میگن از بس هیچی نمیخوری اینجوری شدی😭هرچی میگم گوش نمیدن دلم میخواد بمیرم. البته واقعا ...

اطرافیانو ول کن خودت حال خودتو بهتر میدونی.بگو حتی زنگ بزنن تلفنی دکتر بگن تب و لرز کردی خود دکتر توجیهشون میکنه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

اثرات داروی بیهوشیه

من عمل داشتم بعد که مرخص شدم رفتم حموم خدا بهم رحم کرد مامانم باهام بود چون تو یه لحظه چشام سیاهی رفت بعدم غش کردم  

اگه بالا بیاری بهتره چون خارج میشه از بدنت

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

میخورم اما تاثیر نداره😭😭

دیمن هیدرینات بگیر عالیه

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

سلام عذر میخوام‌ شما‌ دکمپریشن‌ انجام‌ داید؟ الان‌ وضعیت‌ لگنتون‌ چطور‌ هست‌ راضی‌ هستین؟

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...