2777
2789
عنوان

یزدی ها بیاین😭 تو روز میشه دوچرخه سوار شد بیرون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟ تو خیابونای شلوغ موتورسواری؟ یا جاهای خلوت؟

هرجا که باشی هیجکس بت کار نداره پسر دختز جلو همه میشینن لب میگیرن کسی شال سرش نیست اصن عالیه هیجکسممممم ن نکاهت میونه ن تیکت مینرازه ن دنبالت میدفته بهت شماره بده عالیههههههه ازادی کامل 

ولی اینجا با چادز میریم  و صد تا موتوری هول پشت سرت😔

من دلیلی که سوار دوچرخه نمیشم اصلا نگاه مردم نیست 

شوهرم مخالفه دلیلش هم اینه یه تفر فقط کافیه یپیچه جلوت یا بهت دست بزنه تصادف کنی 

راست هم میگه شهرمون بی جنبه ان احتمال اذیت و ازار زیاد هست اگه تنها باشی 

ولی اگه واقعا از اسیب نمیترسی به نگاه فکر نکن سوار شو

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
وااا شهر شمارو نمیدونم ولی اگر شهر ما بودی همه چهار جشمی نگات میکردن ک ا خجالت اب میشدی خوش بحالتون ...

موتور آزاد شده؟ کجا شنیدین؟

اگه آزاد بشه که عالیه. ولی فکر نکنم.

من رویای بچگیم بود😅 فکر کنم تا بخوان آزاد کنن ماها دیگه هفتاد هشتاد سالمونه؛ باید فکر ولیچر باشیم تا موتور😂

هرجا که باشی هیجکس بت کار نداره پسر دختز جلو همه میشینن لب میگیرن کسی شال سرش نیست اصن عالیه هیجکسمم ...

کجايي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

والا تهران که خانما سوارمیشن..اتفاقا دیروز یکیو دیدم با ساپورت براق کرم رنگ بایه مانتو خیلی کوتاه نشسته بود...وااای همه نگاه میکرون.من که زن بودم خیلی خوشم اومد هیکلش خوشگل بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کدوم شهرید؟؟ ما هم فکر کنم نتونیم. سوال پرسیدم ولی ظاهرا کسی سوار نمیشه تو یزد😭

مگه‌مشکل‌داره؟؟

مگه شهر به شهر فرق داره؟؟

مگه‌ قانونش کلی برای کل کشور نیست؟

والا ما که اصفهانیم دختر جه چه عرض کنم زنای ۴۰سال به بالام سوار‌ میشن.

من بلد نیستم وگرنه سوار‌میشدم😭😭😭برا من باید ازین چرخ کمکی کوچولوها ببندن کنازش که ۴تا چرخ بشه بتونم برم وگرنه تعادل ندارم با۲۸سال سن میخورم زمین😂😂😊😊😁😁😎😎

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ