2777
2789
عنوان

شوهرم کلی عوض شده

195 بازدید | 18 پست

خسته شدم از رفتاراش مگه من چه گناهی کردم بخدا هرچی حرف میزنه توهین کرده حتی جوابشو ندادم گفتم رومون باز نشه از هم حرمتی بمونه بینمون اما نمیزاره برم خونه کسی میگه بچه کوچیکه کجاببریش حتی خونه بابامم نمیزاره دیگه نمیتونم طاقت بیارم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من میفهمم شوهر منم اینطوریه اصلا نمزاره جای برم از وقتی ازدواج کردم 4 سال میگذره من فقط یه شب خو ...

این قبلا اینجوری نبود از وقتی بچه به دنیا اومده وقبلش باهم دعواکردیم دیگه الان کلا یه آدم دیگه شده نمیشناسمش

من دوسال اول که با خونواده شوهرم زندگی میکردم تو یه خونه سرویس و حموم مشترک بود همیشه هم اونجا جنگ اعصاب بود از وقتی مستقل شدیم احساس میکنم شوهرم یجوریه انگار ناراحته همیشه لج میکنه بهانه میگیره ولی من اصلا اهمیت نمیدم دیگه بازم خیلی بهتره از اونجا تحمل میکنم

من دوسال اول که با خونواده شوهرم زندگی میکردم تو یه خونه سرویس و حموم مشترک بود همیشه هم اونجا جنگ ا ...

منم طبقه بالا خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم بیشتر اعصاب خوردیامون واسه رفتارش با اوناس میگه من خیلی بهش گیر میدم چونکه میگم پولی داری بزارش واسه زندگی خودمون واسه اونا خرجش نکن دیگه روانی شدم میگم کتش میرفتم یه جایی که هیییچ کسی نباشه

منم طبقه بالا خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم بیشتر اعصاب خوردیامون واسه رفتارش با اوناس میگه من خیلی بهش ...

دقیقا منم همیشه اینو میگم کاش میشد برم یه جای تنها زندگی کنم

خانواده شوهرم همیشه تو زندگی ما دخالت میکنن ینی در حدیه که همیشه زنگ میزنن از شوهرم امار میگیرن اینقد بدم میاد هروقت میاد خونمون بچمو بغل میکنن هی بهشیاد میدن که نیاد پیشم اونم یه سالشه وابسطه ی منه وقتی گریه میکنه میگن مامانت چیه براش گریه میکنی ارزش نداره که

خانواده شوهرم همیشه تو زندگی ما دخالت میکنن ینی در حدیه که همیشه زنگ میزنن از شوهرم امار میگیرن اینق ...

خانواده شوهرمن هرچی باشه بخوان هرکاری بکنن میان از شوهرم مشورت میگیرن یا میگن تواینکارو برامون انجام بده خسته شدم بسکه وقت میذاره براشون