2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد درد نداره اما خب چون کم کم خالی میشه حسش میکنی، نمیتونی در بری اصلا عین من ک هیچکس نمیتونه از دستم در بره مامانم میخواست بپیچونه نتونست😂😂😂

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤
منم کم خونم فقر آهن دارم ولی تا حالا بهم ندادن

نوروبیون ویتامین های گروهb کلا تقویتی هستش خوبه برای بدن ، خب تو میتونی بری قرصشو بخوری یا شاید در اون حد ضعیف نبودی ک بت بدن 

زیاد درد نداره اما خب چون کم کم خالی میشه حسش میکنی، نمیتونی در بری اصلا عین من ک هیچکس نمیتونه از د ...

وایییییی من داداشمو چجوری بپیچونم اونم اصلا اجازه فرار نمیده شدم عین این بچه‌ها که میگن مامان آمپول نمیخوام

من سر گیجه دارم و دیروز برای چند لحظه از حال رفته بودم به خاطر همین

خب وقتی در این حد حالت بده چرا نزنی؟؟دردش اونقد نیست ک ب نفعته برای سلامتی خودته

وایییییی من داداشمو چجوری بپیچونم اونم اصلا اجازه فرار نمیده شدم عین این بچه‌ها که میگن مامان آمپول ...

دردش زیاد نیس بابا 😑بزن تموم بشه چ کاریه خب