2777
2789
عنوان

بچه ها نظررررر بدیییین🙏🙏🙏💜💜

155 بازدید | 16 پست

نامزدم چن روز بعد داره مغازه باز میکنه و اولین کارشه ک خودش شروع کرده مغازه لوازم جانبی موبایل

براش یه سکه پارسیان 450 تومنی خریدم میخام بدن با گل تزئینش کنن و یه قوطی باقلوا بگیرم نظرتون چیه اگه ایده دارین بگین و بنظرتون گل چه رنگی باشه خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرخوبیع 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
ایده بدین دیگه برام 

داخل یه جعبه کادوی کوچیک بذارش بعد بجای اون قوطی بنظرم یه دسته گل مصنوعی لمسیا ازاونا بخر اونجا بذاره تومغازش بازم نمیدونم حضور ذهن ندارم

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!