2777
2789
عنوان

مواد مخدر

674 بازدید | 23 پست

دوستان کسی میدونه مواد مخدر حشیش چی هست اصلا چجوریه چیکار میکنه خالم از دوستای پسرش شنیده که مصرف میکنه بنده خدا خیلی نگرانه ترسیده صب تا شب کارش شده گریه خدا نگذره از ادمایی که جوونای مردمو بدبخت میکنن زندگیارو خراب میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میریزن تو سیگار میکشن 

سرخوشی وخنده وقرمزی چشم از عوارض مصرفشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
باید ببریمش کمپ؟

نه بابا نکنیااااا بدتر میشه انگار دانشگاه بردیش 

دور دوستاشو خط بکشین نزارین باهاشون بگرده از سرش میفته

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اخه حریفشم نمیشن تک پسره با مامانشه فقط 

ببین حشیش مثل مواد دیگه نیس که حتماااا روزی چند بار مصرف کنه فقط مال دورهمی دوستانه پسراس پس از دوستاش بنوعی جداش کنین ی سرگرمی ی شغل ووووو فراهم کنین تا نره دنبالش