2777
2789

من سه سال پیش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو تو سالن حقیقت قصرالدشت انجام دادم. خیلی راضی بودم. خیلی طبیعی و قرینه برام کار کرد ولی خب نیاز به ترمیم داره الان. بهم گفت یه سال بعد بیا واسه ترمیم ولی بعدش باردار شدم و شیردهی و این داستانا، الان میخوام برم. نمیدونم همون خانمی که اونجا بود هنوز هست یا نه اسمشو یادم نیست. اگه جای خوبی میشناسید بهم معرفی کنید لطفا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکرو باهاشور فرق داره؟ من ابروهام پرو سیاهن از قهوه ای یانسکافه ای خوشم میاد بنظرت اینکارو کنم خوبه ...

والا من دقیق اطلاع ندارم. ولی تا اونجا که میدونم رنگ گرفتنش خیلی بگیر نگیر داره. وقتی می‌زنی بعد از چند وقت با توجه به رنگدانه های پوستت ممکنه به قرمزی یا سبزی بزنه. روی پوست من کمی به قرمزی زد ولی خیلی ضایع نبود. جایی رو شنیدی از دوستات که تو شیراز خوب انجام بدن؟

اگه از مواد خوب استفاده کنن سبز یا قرمز نمیشه فقط به مرور کمرنگ میشه عزیزم
من خودم دو سال پیش سالن مریم حمزه ای شعبه شیراز میکرو کردم هنوزم رنگش خوب و طبیعیه فقط یه بار ترمیم رفتم 

اگه دنبال کار خیلی حرفه ای هستی برو پیششون  واقعا برای مشتری وقت میذارن

آدرس شعبه شیرازشون کجاست

شیراز - فرهنگ شهر - رجائی - روبروی دادگستری - نبش کوچه 36 - ساختمان اداری طبیعت - بلوک A - طبقه اول - پلاک 12
تلفن      92009999   09129512194
تو سایتشونم نمونه کارای پیگمنتراشون هست میتونی ببینی و انتخاب کنی
https://maryamhamzei.com/