2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین بگین چی میشه دوستم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 28 پست

پس بده اما ب خود پسر

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا یه درصد نمیگین شاید راست باشه چرا انقذچد زود قضاوت میکنی تاپیکای منو ببین یه دونش سرکاری هس؟؟؟؟؟

اگر واقعبت باشه باباس میخواد بره شکایت کنخ دیگه..قانون هن میگه هدیه نمیسه پس گرفت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

سازش کنه بره مسالمت آمیز صحبت کنه به قول تبریزیها پیشیم پیشیمینن حل السین

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
اسی جز لباس و سیم کارت چیز دیگه هم گرفته برا دختره؟

پیکسل و تیشرت و کاپ وکیف لوازم ارایش و ازین چیزا که همش عکس خوده دوستمو چاپ کرده روشون

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
میگه میرم شکایت میکنم که تو پسرمو اغفال کردی

چنین چیزی مفهوم نداره، نمیتونه ثابت کنه،سرشم نه بچه بوده نه بدون اختیار نه دوستت دروغی گفته. بعدشم دوستت میتونه به عنوان اعاده حیثیت ازش شکایت کنه پدرش رو دربیاره. اگه تهدید دیگه هم میکنه صداش رو ضبط کنه ببره پیش پلیس