2777
2789
عنوان

شوهرم حرفای جدید میزنه

1540 بازدید | 45 پست

شوهرم یه حرفای جدید میزنه نمیدونم از کجا یاد گرفته یه هفته رفته بود خونه ابجیش همدان بعد از اونجا رفت قم خونه بابابزرگش و داییش اینا یه حرفایی میزنه که تاحالا تو این همه مدت نزده  2سال دوست بودیم ۹ماهه نامزدیم (عقد)نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت باشم چون تاحالا از این حرفا نمیزد مثلا میگه کوشولوی من یا داشتیم راجب اینکه عیدی چی بیاره حرف میزدیم گفت نمیارم بعد گفتم نیار گف ببخشید شولوخ کردم من چیکار کنم الان خوشحال باشم یا ناراحت این حرفارو میزنه😭این چیه اینارو کی بهش یاد داده چرا تا الان از این حرفا نمیزد یهو میزنه هوففف استرس دارم بهشم نمیدونم چی بگم اصلا ادمی نبود که از این حرفا بزنه خیلی خوب بود ابراز علاقه میکرد عشقم میگفت زندگیم میگفت فرشته میگفت این جیزارو از کجا یاد گرفته از کی شنیده

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوشولو😂😂

خدایا چی بگم بهش دارم دق میکنم از کجا یاد گرفته

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸