2777
2789
عنوان

مشاوره قبل ازدواج

102 بازدید | 4 پست

سلام من دختری ۱۹ ساله هستم

۳ ساله با پسری دوستم و ب شدت به هم علاقه داریم و قصد داریم ازدواج کنیم ولی خانواده هامون خیلی باهم فرق دارن.خانواده اونا خیلی مذهبی هستن ولی تو فانیلای ما تنها کسی که چادر سر میکنه منم . هنوز هم به خانواده هامون نگفتیم ولی اینو میدونیم ک صد درصد مخالفت میکنن ولی خب بخاطر علاقه ای که به هم داریم نمیتونیم از هم جدا بشیم.

جدا از اون من خودم تو این سه سال خیلی تغیر کردم و اگ بخوام با اقایی غیر ار ایشون ازدواج کنم کسی رو انتخاب میکنم ک خصوصیات اخلاقیشون مثل ایشون باشه و مذهبی باشن یعنی در هر حال من با خانوادم این مشکلو خواهم داشت ک همسرم مذهبیه.الان واقعا نمیدونیم باید چیکار کنیم از طرفی هم میترسم بعد ازدواج ایشون پشیمون بشن یا حرفی بشنون ناراحت بشن یا حتی من از خانوادشون چیزی بشنوم ناراحت بشم و این رو رابطمون تاثییر بذاره.میشه راهنماییم کنید

چن سالشع..در هر صورت حرفو کنایه همیشه هست

۲۳

اره ولی خب مشکلمون اینه که چجوری بگیم ب خانوادش چون پدرش شیخه بیمارم هست اگ بفهمه که دوستیم ممکنه بیچاره سکته کنه داداششم چند وقت پیش فهمیده بود و به شدت مخالف بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ازدواج انتخاب درست و آگاهانه و شناختمعیارهای مهم انتخاب همسر خیلی مهم است. بنابراین انجام مشاوره ازدواج و تست های شخصیت شناسی ازدواج اهمیت زیادی دارد. من به شما سایت روانشناسی و مشاوره ای را پیشنهاد می کنم که بصورت تلفنی و حضوری می توانید از خدمات آنها استفاده کنید. برای ورود به این سایت اینجاکلیک کنید.