2777
2789
عنوان

تو اینستا یکی از این پیج های خیلی معروف اومد دایرکتم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه 6میلیون بازدید کننده داره 😆😆😆

منم یه خواننده معروف جواب دایرکتمو داد یا دایرکتامو لایک میکنه و استوری که بذارم استوری میکنه بعصیا اینجورین به هواداراشون احترام میذارن بعضیام حالا سرشون شلوغه و اینا جواب نمیدن 

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

من یه بار با پیج کاریم سید جلال کاپیتان پرسپولیسو فالو کردم اونم بهم دایرکت داد سلام 

اینجوری بودم 😃

بعد دیگه هرچی پیام دادم جواب نداد

نمیدونم جریانش چی بود😂😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

واای الان یادم افتاد لعنت بهم یه زمان طرفدار یه خواننده بودم که خیلی چیز ناله میخونه حالا اسم نمیارم همون که میگه تیغ اول و اینا بعد فن پیج زدم براش پستامو لایک میکرد یبار با داداشش تو دایرکت حرف زدم واای چه ذوقی داشتم خاک توسرم

🙂
واای الان یادم افتاد لعنت بهم یه زمان طرفدار یه خواننده بودم که خیلی چیز ناله میخونه حالا اسم نمیارم ...

واییی مجیدخراطها رو میگی اونکه عشقههه😍

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
بابا تشکر نکرد که سوال پرسید

چه سوالی