2777
2789
عنوان

توروخدا بیایییید

99 بازدید | 16 پست

فردا نتایج ازمونم میاد ازتون عاجزانههههه تقاضا دارم که لاقل یه صلوات واسه قبولیم بفرستید دعای چهل نفر در حقمون مستجاب میشه هرکی هر حاجتی داره زیر این تاپیک بگه تا همه واسه هم دعا کنیم تا خدا به حق این روز مبارک حاجتمونو بده هرکی صلوات فرستاد لایکم کنه تا واسش صلوات بفرستم

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ختم صلوات برات میزارم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم،خدا بحق این روزعزیز،دلتوشادکنه،قبول بشی،خبرقبولیتم توتایپک اعلام کنی ان شالله🥰🥰🥰🥰

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

برا امسال خونه دار شدنمون و ارامشو سلامتیمون دعا کنین .چنروزه حیلی داغون و عصبیم همش دعوا درگیری سردرد حتی خودکشی کردم نمردم .دعام کنین لطفااا اروم بشم زندگیم روبه راه بشه کس نتونه گره بندازه تو زندگیم هرروز بعداز ظهر حس پیکنم یچیزی نمیزاره خوب باشیم یسره دعوا پیش میاد . 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

عزیزم خب تموم شد دیگه هرچی نوشتی و گفتی

الان دعا فایده ای داره بنظرت؟

بیشتر اوناییکه استرسین امتحانشونو خوب دادن توهم همینطوری

پس خودتو مشغول کن استرس نداشته باش

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
برای منم میذاری که قبول شم 

بله عزیزم حتما الان برات ی ختم صلوات میزارم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
بله عزیزم حتما الان برات ی ختم صلوات میزارم

واااااییییییییی مررررررررسییییییی ممنون عزیززمممم😍😍😍😍😍😍😍

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍