2777
2789
عنوان

قائدگی

388 بازدید | 32 پست

سلام کمکم کنید من برای اولین بار با نامزدم از پشت رابطه باکره هستم بعد اون دوتا قرص اورژانسی خوردم ترسیدم ک بارداری رخ بده بعد قرص خونریزی کردم یعنی پنج روز بعد قرص ب مدت سه روز و بعد اونم سر ماه دوباره قائدگی رخ داد آزمایش بتا بعد ۲۹روز رابطه درسته؟؟منفی در اومد ولی این ماه هنوز قائدگی رخ نداده توروخدا کمکم کنین

اگه مردی یا گرفتی مارو که خواستم بگم خیلی همه چی خرابی احمق احسنت به شیوه حامله شدن مادرت برای تو از بقال سرکوچه😒😊

اگه هم دختری نه حامله نیستی مگه عقلت نمیرسه باهمچین رابطه ای کسی باردار نمیشه؟😒

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مردی یا گرفتی مارو که خواستم بگم خیلی همه چی خرابی احمق احسنت به شیوه حامله شدن مادرت برای تو از ...

وای باخاک یکسان کردی😂😂😂😂😂

میشه برای واقعی شدن تیکر بارداریم یه صلوات بفرستین🙏🙏
وای باخاک یکسان کردی😂😂😂😂😂

یگم اعصابم خرابه ازدست پسرم

😂

والا حب راست میگم گرفتن مارو احیانا😒😂

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
اخه اینقدر اون سایت و این سایت کردم همش میگن دختر باردار شده و اینا بخدا از استرس مردم 

خیرفقط هورمون هات بهم ریخته 

اگه مردی یا گرفتی مارو که خواستم بگم خیلی همه چی خرابی احمق احسنت به شیوه حامله شدن مادرت برای تو از ...

باور کن ک من تازه نامزد کردم اطلاعاتم خوب نیست .گفتم ک شما کمکم کنین عزیزم

مرسی عزیزم از نگرانی نجاتم دادی ⚘⚘

تاوقتی باکره ای ازاینجورچیزا نخور 

باعث کیست هم میشن

رابطه هاتو کنترل کن فقط همین