2777
2789
عنوان

مامان نی نی دارا

74 بازدید | 9 پست

دخترم یکسالو ۱۷ ماهشه .میخواستم ببینم میتونم ببینم میتونم تو این سن بهش مولتی زین کیندر بدم؟تجربه ای داشتین.بدغذاست و کم اشتها.هنوزم راه نیوفتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁چطوری میتونم ویرایش کنم خخخ

خخخخ نمیشه گلم عب نداره هنوز راه نیفتاده؟؟خب خودت تشویقش کن ببرس تاتی تاتی با اسباب بازی و خوراکی که دوست داره

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
وای میخواستم بکم یکسال و پنج ماه یعنی ۱۷ ماهش

قطره آهنشو بده

قطره مولتی ویتامینشم بدی کافیه دیگه

دختر من 14ماهشه همین ها رو میدم

البته شنیدم سانستول هم خوبه اما من ندادم

زینک هم از نوع زینک پلاس خارجیش خوبه 

من به پسرم کوچیک بود می دادم

خخخخ نمیشه گلم عب نداره هنوز راه نیفتاده؟؟خب خودت تشویقش کن ببرس تاتی تاتی با اسباب بازی و خوراکی که ...

با مامانم تاتی میکنم ولی با من لجه زود زانوهاشو خم میکنه میشینه

قطره آهنشو بده قطره مولتی ویتامینشم بدی کافیه دیگه دختر من 14ماهشه همین ها رو میدم البته شنیدم سا ...

عزیزم میخوام خودم یه مولتی خوب بگیرم بهش بدم متوجه نشدم کدومو گفتی بدمش؟آهن که میگن ایرانی از همش بهتره!پسرت چند وقتش راه افتاد؟به نظرت من نگرانیم بیمورده ؟

عزیزم میخوام خودم یه مولتی خوب بگیرم بهش بدم متوجه نشدم کدومو گفتی بدمش؟آهن که میگن ایرانی از همش به ...

اگه تاتایی راه میره عیب نداره هنوز صبر کن

پسر من زود راه افتاد 11ماهگی ولی وزنش کم بود

دخترم الان 14ماهشه و تاتایی میره

مولتی خوب سانستول هست

اون و که بدی دیگه مولتی ویتامین و نده