2777
2789
عنوان

بستن بچه با پارچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 41 پست
چادر خیلی بد منم ی بار میخواستم با چادر ببینم همش باز میشد از این ها ک میندازی گردنت بچه می‌زاری توش ...

نمیخواستم هزینه کنم میخواستم ببینم خودم با پارچه میتونم اینکارو بکنم یا ن

میدونم گرمه اما دوتا کوچه میخوام‌پیاده برم آخرش باید بغلم باشه که حالا بسته باشه از نظر گرما فرق ندا ...

باشه

چرا میزنی🤐

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کوچه زشته اینجوری ببندی که عزیزم کالسکه نداره؟

اینکه بچم راحت باشه مهمتر از زشتی و قشنگیشه

با یه پارچه ی خوب هم میشه بست میخواستم بدونم ابعادش باید چقد باشه

اگه دوره با آژانس برو من یه کلیپ دیدم خانمه بچشو با شال بزرگ بسته به سینش انقدر راحت من آغوشی داشتم ...

دقیقا منم همونو دیدم میخواستم بدونم اون پارچه باید چجوری باشه

یه سرچ کن ویدئو آموزشی هست. اینجا فقط عادت دارن عنوانو بخونن بدون اینکه توضیحاتتو بخونن بیان حمله ک ...

آره والا یجوری میگن انگار میخوام کودک آزاری کنم

نمیخواستم هزینه کنم میخواستم ببینم خودم با پارچه میتونم اینکارو بکنم یا ن

باید یکی برات بببنده خودت ک تنها نمیتونی 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
نه خطرنداره عزیزم من بچمو ازدوماهگی میذاشتم توکالسکه میرفتم خونه ی مامانم از تو خود کوچه هم میرفتم م ...

کوچه ی ما خیلی شلوغه و همیشه ماشین در رفت و آمده و اکثر باسرعت زیاد

یه کیف بگیرکه بندش روکج بندازی دیگه یه دست لباس هست ودوسه تادونه پوشک اگه شیرخشکیه شیشه وتویه قوطی کوچیک شیربچت هم بذاررویه پتوکوچیک حالت خوابیده

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

سلام مامانا من اغوشی برند مامان گلی مدل حلقه ای رو خریدم و واقعا ناراضی هستم چون پارچه خیلی گرمه  و وقتی روی بدن نصب میشه پارچه رو باید به صورت برعکس پوشید که فوووق العاده زشت و بی ریخت و شلخته میشه ادم. متاسفانه نه تنها به اعتراض من پاسخی ندادن بلکه بلاکمم کردن. پیشنهاد میکنم از برند دیگه خرید کنید خصوصا خارجیا. حیف این همه پولی که دادم بهشون. حتی تو اینستاگرامم همه ناراضیا رو بلاک کردن و خودشون رضایت مینویسن واسه خودشون