از ب بسم اله به خواهرم و مادرم گفتم که قصد بارداری داریم. همه چی رو میگفتم بهشون حتی روزی که پریود شدم.. حتی جواب آزمایشای قبل بارداری.. حتی دکتری که انتخاب کردم برم پیشش.. همه چی رو میگفتم. تا اینکه پریشب خواهرم گفت که برا بچه دومش ۲ ماهه حامله ست. نگو اونام اقدام کرده بودن اما به من نگفته بود. از سادگی و دهن لقیه خودم خیلی ناراحتم اونقدر ساده ام که همه چی رو بهشون گفته بودم اما خواهرم هیچی بهم نگفته بود.. اتفاقا ۲ هفته پیشم بهش گفتم چقدر بیحالی نکنه خبری هست ، گفت نه چیزی نیست هوا گرمه بخاطر همین حال ندارم..
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
عزیزم انشالله سال بعد این موقع بچه ات تو بعلت باشه یه بچه ی سالم و ناز برات تو نمازام دعا میکنم به من دلشکسته ام دعا کن امسال ازدواج کنمو خوشبخت باشم تو بشی مامان سال ۹۹ من عروس سال ۹۹😍
از خدا ب زور نخواه...بگو خدا هرموقع صلاح میدونی بده بهم.بچه قبلیم داشت سقط میشد به زور آمپول و قرص نگهش داشتم.بعد یک ماه رفتم سونو گفت سقط شده تو به زور نگه داشتی...۱۸ روز تموم مردم و زنده شدم...چون از خدا به زور خواستم...ولی این دفعه همه چیو سپردم به خودش..توکل کن فقط.از تو اقدام از خدا هم برکت