2777
2789
من فقط ۴ کیلو اضافه وزن داشتم رژیم خیلی سختی بهم دادن با غذاهایی که ازشون متنفرم در حالی که تو سوالا ...

😂😂من موندم چیکاااار کنم یکی راضیه یکی ناراضیه 

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙

من نگرفتم لیمویی رو..ولی انقدر عصبانی هستم که از شنبه میخوام با کالری شماری خودکشی کنم و شاید یذره از عصبانیتم کم بشه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگرفتم لیمویی رو..ولی انقدر عصبانی هستم که از شنبه میخوام با کالری شماری خودکشی کنم و شاید یذره ا ...

کالری شماری فایده نداره یه چیزایی اصلا تو دوره رژیم ممنوع خوردنشون 

من گرفتم وزنم خیلی کند پایین میومد ولی از دو ماه پیش رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم 

من گرفتم وزنم خیلی کند پایین میومد ولی از دو ماه پیش رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی ه ...

اگه اینستا دارن پیجشونو میشه بی زحمت بفرستی؟

کالری شماری فایده نداره یه چیزایی اصلا تو دوره رژیم ممنوع خوردنشون 

چی بگم والا ..کالری شماری بیشتر برای اینه که ادم دستش بیاد هرچیزی رو چقدر مصرف کنه

چی بگم والا ..کالری شماری بیشتر برای اینه که ادم دستش بیاد هرچیزی رو چقدر مصرف کنه

اره ولی میگن کلا شیرینی حتی یه قند کوچولو متابولیسمو بهم میزنه کلا تو دوره رژیم شیرینی و بستنی و لواشک . یه سری چیزای دیگ ممنوع

اره ولی میگن کلا شیرینی حتی یه قند کوچولو متابولیسمو بهم میزنه کلا تو دوره رژیم شیرینی و بستنی و لوا ...

اره درسته عزیزم