2777
2789
عنوان

سوال دارم ؟؟سوالم مهمه هر کی جواب بده خیر ببینه الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 39 پست
اره دقیقا  خیلی تو نخش رفتم به هر کی میگم میگه بس کن دیگ😔

برو پیش روانپزشک عزیزم 

منم پارسال حمله افسردگی شدید و وسواس فکری داشتم، من یکی از وسواس هام سر بلع بود! حس میکردم الان ممکنه بلعم درست کار نکنه آب دهنمو نتونم قورت بدم خفه شم

برو دکتر دارو میده خوب میشی

روان درمانی هم کنارش داشته باش 

خودتو اذیت نکن زود به دکتر مراجعه کن

برو پیش روانپزشک عزیزم  منم پارسال حمله افسردگی شدید و وسواس فکری داشتم، من یکی از وسواس هام س ...

حقیقتش رفتم دکتر بهم ارامبخش کلردیاز داد اگ اشتباع نکنم به همچین چیزی بود ولی ترسیدم نخوردم 

ادم چرا اینطوری میشه من یدفعه اینطوری شدم همشم گیر دادم ب این نفس عمیق 

روان درمانی یعنی باید برم پیش مشاور؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش رفتم دکتر بهم ارامبخش کلردیاز داد اگ اشتباع نکنم به همچین چیزی بود ولی ترسیدم نخوردم  ا ...

داروت رو حتما بخور عزیزم

نترس، قرار نیست که برای همیشه بخوری

می خوری خوب میشی دکتر برات قطع می‌کنه

بیماریه دیگه مثل بیماری جسمی، من از استرس شدید پایان نامه م که به خاطر کمال گرایی م بود و یه سری مشکلات خانوادگی دچار حمله افسردگی و وسواس فکری شدم.

بله باید در کنار روانپزشک بری پیش روانشناس، بهت کمک می‌کنه ریشه های مشکلت رو حل کنی. مثلا من کمال گرایی و اضطراب اجتماعی ریشه استرسم بود. البته با اینکه چندین ماه رفتم فقط تونستم توی اون مقطع کمی بهتر بشم و پایان نامه م رو تموم کنم ولی هنوز هم نیاز دارم روان درمانی م رو ادامه بدم و روی خودم کار کنم.

من الان یه نگاهی به همه تاپیکات انداختم

پنج روزه عضو شدی و داری همین سوال رو میپرسی

عزیزم خواهش میکنم به روانپزشکت اعتماد کن، داروت رو شروع کن و بعد از دوهفته دوباره برو پیشش تا ببینه تاثیر دارو چقدر بوده

فقط بهت کلردیازپوکساید داده؟

عزیزم دکتر برای ریه و... رفتن رو بگذار کنار و فقط رفتن پیش روانپزشک و روانشناس رو پیگیری کن.

خیلی زود تأثیر دارورو می بینی و آروم میشی

مطمئن باش

دنبال داروی گیاهی و اصلاح مزاج هم نباش الان، این کار به درد الانت نمی خوره. تو نیاز به کمک روانپزشک داری الان. بهتر که شدی بعدا پیش دکتر طب سنتی هم برو و زیرنظرش اصلاح طبع داشته باش و سعی کن کلا سبک زندگی ت، خواب تغذیه ورزش رو اصلاح کنی تا دیگه این مسائل برات پیش نیاد

من دقیقا همین حالت های تورو خیلیییی شدیدتر و بدتر تجربه کردم، می فهمم چه حال بدیه، منم اولش در مقابل دارو گرفتن از روانپزشک مقاومت داشتم. رفتم دکتر طب سنتی داروهاش بهترم کرد ولی خوب خوب نشدم. آخرسر روانشناسم راضی م کرد برم پیش روانپزشک.

خیلی زود خوب میشی دنیا رنگ عوض می‌کنه برات عزیزم

من الان یه نگاهی به همه تاپیکات انداختم پنج روزه عضو شدی و داری همین سوال رو میپرسی عزیزم خواهش می ...

مرسی از انرژی ای بهم دادی انشالله همیشه سلامت باشی دوست عزیزم

ومنم حالم مثه سابق خوب بشه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
من الان یه نگاهی به همه تاپیکات انداختم پنج روزه عضو شدی و داری همین سوال رو میپرسی عزیزم خواهش می ...

بله فقط قرص کلردیاز داده قرص خوبیه؟بنظرتون نتیجه میگیرم؟

یعنی شمام تو نفس عمیق کشیدن مشکل داشتین؟

من از هر کی میپرسم میگه طبیعیه تو حساس شدی 

ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم یکم نگرانم

بله فقط قرص کلردیاز داده قرص خوبیه؟بنظرتون نتیجه میگیرم؟ یعنی شمام تو نفس عمیق کشیدن مشکل داشتین؟ ...

برای اضطرابه این قرص

من در کنار این فلوکستین هم می خوردم به خاطر علائم افسردگی و وسواس فکری خیلی شدید

به هرحال تشخیص دکترت مهمه که همین رو کافی دونسته.

عزیزم این سوالت رو هرچی پیگیری کنی اضطرابت آروم نمیشه. تا یک ماه دیگه هم بپرسی و هزارنفر بیایم بگیم طبیعی هست یا نیست نفس عمیق کشیدنت، اضطرابت تسکین پیدا نمیکنه. داروت رو حتما شروع کن.

ریه و نفس عمیق کشیدنت هیچ مشکلی ندارن خیالت راحت.

حالا شما روی نفس عمیق قفلی زدی، من روی یک سوالات جامعه شناسانه فلسفی دینی ای قفلی زده بودم که روانی کرده بودم شوهرمو، وقتی بهش گیر میدادم می‌گفت به خدا منم به این چیزا فکر کنم مثل تو حالم بد میشه:)

ولی بار دوم که امسال علائمم برگشت دیگه میدونستم این سوال ها سوال واقعی نیستن و نباید براشون دنبال جواب بگردم. فقط باید با دارو، با حضور در جمع و صحبت کردن و انجام کارهایی که دوست دارم به خودم زمان بدم تا دارو اثر کنه و حالم خوب بشه.

حالا شما روی نفس عمیق قفلی زدی، من روی یک سوالات جامعه شناسانه فلسفی دینی ای قفلی زده بودم که روانی ...

انشالله ک منم خوب بشم برام دعا کن حالم مثل قبل عالی بشه انشاالله حاجت روا بشی بحق این روز

مرسی بابت راهنماییت از اینکه وقتت رو بمن دادی

انشالله ک منم خوب بشم برام دعا کن حالم مثل قبل عالی بشه انشاالله حاجت روا بشی بحق این روز مرسی بابت ...

قربونت عزیزم 

مطمئن باش خیلی زود خوب میشی و شاد و سرحال.

این تاپیک رو هم ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

نفس عمیق یعنی تا جایی که شش هات جا داره دم بکشی یه ریه هاتو پر هوا کنی بعد آرووم بازدم کنی همشو

یعنی من اینجوری ک بالاتر گفتم نرماله؟

من بار اول خوب میتونم قشنگ دم کنم ولی فقط بار اول طولانی میتونم قشنگ سبک میشم ولی دفعه های بعدی نه