2777
2789
عنوان

استفاده از روروئک

188 بازدید | 16 پست

مامانا من دخترمو از شش ماهگی گذاشتم روروئک...

اوایل ک خیلی کم بعد یواش یواش ی وقتایی کارلم زیاد بود زیاد میموند...الان نه ماهشه وایمبسته ولی راه نمتونه بره..حس میکنم وقتی میخام راهش ببرم با نوک پا میره..ایا این طبیعیه؟ بچه ها اولش با نوک پا میرن؟ البته نمتونه کلا خیلی زود وایساد..اللن یک هفته اس دیگه نزاشتم و‌نمیزارم..بنظرتون درست میتونه راه بره؟ من همش ترس دارم با نوک پا راه بره‌خدایی نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه نگران نباش فقط دیگه تو روروئک نزار من یه چند دفه گذاشتم تو روروئک بعد به دکترش گفتم پسرم با روروئک راه میره میخواست منو همون وسط مطب جر بده کلی دعوا کرد گفت الان میری خونه اول روروئک رو جمع میکنی دیگه نزار توش بچه با روروئک راه رفتن دیر یاد میگیره

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها که اول رو نوک پنجه ها هستن چون‌نمیتونن پاشون کامل بذارن زمین

اما عزیزم روروئک اصلا برای ستون فقرات بچه خوب نیس وکلا رد شده

دیگه نذار بعد این

درسته مادر راحته اما خب خوب نیس روروئک

منم نگرفتم الان همش دنبال دخترم باید بدوام

بچه ها که اول رو نوک پنجه ها هستن چون‌نمیتونن پاشون کامل بذارن زمین اما عزیزم روروئک اصلا برای ستون ...

عزیزم من فقط میخام مطمعن شم رو نوک پا راه نمیره بعدا؟ دیگه نمیزارم کلاه دوماه گذاشتم دیگه نمیزارم

وا چه حساسی...دختر من الان یه سالو ۴ ماهشه تازه راه افتاده..طبیعیه دختر

نه عزیزم اصلا نگران راه رفتن نیستم ک کی راه بیوفته..نگران اینم هروقت راه بیوفته رو نوک پا راه بره ...نگرانیم از این بابته

درست میشه نگران نباش فقط دیگه تو روروئک نزار من یه چند دفه گذاشتم تو روروئک بعد به دکترش گفتم پسرم ب ...

من دوماه استفاده کردم..البته گاهی اوقات در روز..زیاده؟ 

پسر منم روی روروئک بود زیاد چون دکترش بهم گفته بود روی پاش واینمیستاد.هجده ماهگی راه افتاد بالاخره

با نوک پا ره نمیرفت؟ اخه دیدین ک رورویک یجوریه ک فقط نوک پاشون میرسه

یعنی همونجور موند سرش؟ الانم با نوک پا میره؟

نه دیگه الان خوب میره..اولش میترسند بچه ها بلد نیستند نوک پارو فقط زمین میزارند بعد خوب میشه...ببین اصلا نگران نباش خودش یاد میگیره