2777
2789
عنوان

پایه هستین برای این کار؟

414 بازدید | 17 پست

روی صحبتم فقط با کسانیه که دغدغه مند هستن در مورد غلط های املایی که از بس تکرار شده ، واقعا داره به غلط جا میفته

بیاید وقتی داریم توی فضای مجازی مینویسیم عباراتی که نوشتار غلط شون رو زیاد میبینیم رو بنویسم و توی پرانتز غلطش رو بنویسم 

مثلا بگیم

اعصابم داغون شد از بس این رفتارو ازش دیدم (عصاب غلطه)

یا وقتی می‌خوایم بگیم عکسو بذار بگیم 

عکسو بذار (بزار غلطه) 

حواسم پرت میشه وقتی اینجوری می‌کنه (هواس غلطه)

نظرتون چیه؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

همون بذار خیلی رو اعصاب من بود. همیشه تذکر میدم باز میگن بزار راحت تره😶

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم 

با فرهنگ کی بودی تو ؟😃😃😃😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه دختر عمه دارم حتی مرغ رو مرق مینویسه 😳😂میگه راحت تره 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
همون بذار خیلی رو اعصاب من بود. همیشه تذکر میدم باز میگن بزار راحت تره😶

من یه مدت از روش تشویقی استفاده میکردم میون بزار ها ، یه دونه بذار می‌دیدم با شوخی از اونی که درست نوشته بود تشکر میکردم🤣🤣🤣  ولی خب جواب نداد هنوز هم شاهد یه عالمه بزااااار هستیم 😒

من یه مدت از روش تشویقی استفاده میکردم میون بزار ها ، یه دونه بذار می‌دیدم با شوخی از اونی که درست ن ...

تازه اگه زحمت بکشن "ر" اخرش رو بذارن😳😂 دوستم میگه بزا 😐

موافقم...من که دیگه خودم ازبس غلط املایی دیدم؛ همون درستا هم داره یادم میره

خیلی هم بیراه نیست این حرف به مرور آدم قاطی می‌کنه

دیدی مثلا طرف میخواد کلی بد و بیراه بگه به شوهرش اون وسط چند تا کثافط مینویسه 

انقدر توی طنز نوشته ها به سبک غلط نوشته شده و زیاد دیده شده دیگه بعضیا عادی ترین کلمه ها رو هم قاطی میکنن اشتباه مینویسن

یه دختر عمه دارم حتی مرغ رو مرق مینویسه 😳😂میگه راحت تره 

جا داشت بگی چیش راحت تره؟ 🤔 کیبوردت رو نگاه کن غ و ق دقیقا بغل همن 😒 یه ف بینشون فاصله ست فقط

من تذکر میدم ولی میگن گیر نده ،خب حالااا، باسه خانم معلم،مگه امتحان املاس

به نظرم هر طور هست باید فرهنگش جا بیفته که غلط ننویسیم

تن و بدن فردوسی توی گور همش رعشه می‌ره سی سال جون کند شاهنامه رو بنویسه مثلا 😅😅😅😅  

خیلی هم بیراه نیست این حرف به مرور آدم قاطی می‌کنه دیدی مثلا طرف میخواد کلی بد و بیراه بگه به شوهرش ...

وای اره مثلا مزخرف رو مینویسن مضخرف...میخوام رو مینویسن میخام و کلی چیزای دیگه....

حالا من یه مشکل دیگه هم که واسم پیش اومده اینه که نمیدونم چیا رو سرهم بنویسم چیا رو جدا؟! یعنی دیوونه شدم...شما کتابی نمیشناسین که این جیزا توش باشه؟! بخونم