2777
2789

سلام به همه

من یه دکتر طب سنتی خوب تو تهران میخوام 

اگر میشناسین معرفی کنین لطفا

من مشکل معده، سینوزیت و پلی کیستیک دارم با داروهای شیمیایی حل نمیشن

مطب دکتر عزیزخانی کسی رفته ببینه چطوره؟

عزیزخانی هم رفتم، ولی سعید اسماعیلی بهتر بود.تو نت بزن آدرس مطب هاش هست

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا پیج torshshirinmamani

فوق العاده برای تنبلی و کیست و بارداری نتیجه دیدن من خودم نتیجه گرفتم خواستی یسر برو پیجش 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
نشنیدم اسمشو برای چی رفتین پیشش؟

من هفت ماه بچه دار نشدم.گفت خیلی بهم ریختی.پله پله شروع میکنیم.اول کبدت، بعد معده و گوارشت.بعدم رحم و پلی کیستیکت.فعلا شش ماه بارداری و میزاریم کنار.باشه؟! گفتم باشه.چهل روز داروهای کبدش و مصرف کردم.سر ویزیت بعدیش دیدم حامله م⁦☺️⁩

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اینستا پیج torshshirinmamani فوق العاده برای تنبلی و کیست و بارداری نتیجه دیدن من خودم نتیجه گرفتم ...

ممنون

من مشکلم بارداری نیست کل سیستم مزاحی بدنم به هم ریخته گرمی میخورم یکی رو خوب کنم اون یکی مشکل پیدا میکنه سردی میخورم یه مشکل دیگه

میخوام اساسی درمان بشم

دکتر فصیحی دستجردی خیابان پیروزی خیابان شکوفه کارش حرف نداره دختر منو با ی نسخه خوب کرد 

دوست عزیز دکتر فصیحی دارو زیاد میدن؟ چون بیشتر دکترهای طب سنتی یک عالمه دارو و پرهیز میدن

دکتر فصیحی دستجردی خیابان پیروزی خیابان شکوفه کارش حرف نداره دختر منو با ی نسخه خوب کرد 

برای نازایی هم خوبه؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
دوست عزیز دکتر فصیحی دارو زیاد میدن؟ چون بیشتر دکترهای طب سنتی یک عالمه دارو و پرهیز میدن

سلام شما رفتی پیشش؟

سلام شما رفتی پیشش؟

نه من نرفتم دوست عزیز هنوزم دنبال دکتر طب سنتی هستم چون انگار دکتر فصیحی به سختی وقت میدن ضمن اینکه من اینجا پرسیدم ولی کسی جواب نداد که ایشون دارو زیاد تجویز میکنن یا خیر.... من قبلاً رفتم پیش یک پزشک طب سنتی یک عالمه دارو و عرق بهم داد که حتی نتونستم بیارمش خونه اینقدر سنگین بود  چند بار رفتم تا تونستم بیارمش هزینه هم نگم چقدر شد 

نه من نرفتم دوست عزیز هنوزم دنبال دکتر طب سنتی هستم چون انگار دکتر فصیحی به سختی وقت میدن ضمن اینکه ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت...وای منم بدم میاد از دارو زیاد...انشالله که یه دکتر سنتی خوب پیدا کنه که داروی به درد بخور بده...که دوای درد باشه...