من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
حالا اینا ب کنار. دکترم گفته استرس باعث بزرگترشدن کیستت میشه اونروز ب مادرشوهرم میگفتم.. بعدش من یه بچه هم دارم این دکتری هم ک رفتم تویه شهر دیگه بود و بخاطر کرونا بچموگذاشتم پیش مادرشوهرم.. خواهرشوهرمم نامزده
شوهرم ب مامانش میگف اینجوریه مثلا میگفت اون باتجربس. اونم میگف نیازی نیس
بگو دکتر گفته یکم ناز کن اینا و بگو دوس ندارم کسی بفهمه مریضم نمیخام فک کنن نازا میشم خدابی نکرده یه چیز سرهم کن بگو مردا زود حرفتو گوش میدن فقط کافیه یکم ناز و عصوه بلد باشی و قربون صدقشون بری
اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
عزیزم اینجوری حوصله ی کاربرا سر میره میرن. باید تو یکی دوتا پست تعریف میکردی. سریع هم اسکرین میذاشتی
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.