2777
2789
عنوان

خانومایی که متفورمین مصرف میکنید

2012 بازدید | 28 پست

سلام خوبین؟

بچه ها من یه هفته ای میشه که دوباره مصرف متفورمین رو طبق دستور پزشک شروع کردم روزی دوتا، و اشتهام خیلی کم شده،میخوام بدونم شما هم روی اشتهاتون تاثیر گذاشته؟ اگر اره  کنارش شربت اشتها اور یا مکمل مصرف میکنید؟

چندسال پیش هم که مصرف میکردم خیلی لاغر شدم چون اصلا میل به غذا خوردن نداشتم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متفورمین اشتها رو کم وآدمو لاغر میکنه

من همینجوریشم ۱۲ کیلو کم دارم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اره متفورمین همینجوریه....  بهم بگو ک براچی برات تجویز کرده؟؟؟؟

برای تنبلی تخمدان و اقدام بارداری

بله برای منم همینطوره

قبلن خودم شدم نی قلیون

شوهرم دیگه نزاشت

ولی الان دیگه مجبورم بازم دارم

میخورم و اشتهام کم شده

از دیروز فشارم افتاده از جام نمیتونم بلند شم از سرگیجه

ولی مجبور بخاطر بارداری

تورو خدا برام دعا کنید این ماه نتیجه بگیرم

از بس سردرد میگرن دارم میمیرم ولی جرعت قرص خوردن ندارم

از اینور شوهرم کلی هزینه کرده

خلاصه نگم براتون...

محتاج دعام تو این روزا

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
ببخشید وسط تاپیکتون ،خوردن قرص اورژانسی به صورت ناشتا ،تاثیری تو جلوگیری داره یانه

خواهش میکنم عزیزم، من اطلاعی ندارم 

خدایا چرا من انقد بی‌شانسم؟؟؟ یه دوره دکتر روزی ۴ تا متفورمین تجویز کرده بود، دریغ از یه ذره لاغری 😐😐

استارتر جان چه موقعی می‌خوری متفورمینو؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بله برای منم همینطوره قبلن خودم شدم نی قلیون شوهرم دیگه نزاشت ولی الان دیگه مجبورم بازم دارم میخ ...

ان شاءالله به سلامتی باردار میشی، من بارداری اولمم با متفورمین بود

دقیقا منم همینطورم همس بی جونم

پیاده روی کنین خیلی زیاد.... مطمنن جواب میگیزین... من تنبلی شدید داشتم.... محرم دوسال پیش رفتم پیاده رویه امام حسین.... وقتی برگشتم باردار شدم. همه میگفتن پیاده رویت زیادد بوده و فعال شده.    از داروگیاهیم یه داروییی گرفتم اونم مرتب بدون تنبلی میخوردم. روغن سیاهدونه هم بزنین زیر شکم

ان شاءالله به سلامتی باردار میشی، من بارداری اولمم با متفورمین بود دقیقا منم همینطورم همس بی جونم

ممنونم

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊