2777
2789

بچه ها تو بد وضعی گیر افتادم

ما مستاجریم..از طرفی صاحب خونمون میخاد خودش بیاد بشینه باید تا یه هفته دیگه تخلیه کنیم چون قراردادمون تمومه..

از طرفیم رهنمون خیلی کمه هیچ جا با این رهن خونه پیدا نمیشه..

الان یه خونه پیدا کردیم با رهن خودمون باید ۱۶۰۰ اجاره بدیم

از طرف دیگه شوهرم میگه طبقه بالای پدرمادرشوهرم بریم بشینیم اونجا اجارش ۵۰۰ تومنه..یه کم واسه ما کوچیکه اما من فقط به خاطر رفتار بد مادر شوهرم دوس ندارم برم..نمیدونم  دیگه بد اوضاعیه

خب خونه کوچکتر یجای دورتر بگیرین

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم کمک کنین بتونم تصمیم درستو بگیرم یکی اقتصادیه یکی هم بحث اعصاب منه

مادر شوهرم آدمیه که نمیتونی پیشش آرامش داشته باشی هم فضوله هم دخالت میکنه خلاصه هرروز مجبورم ببینمش

خواهر منم مثل شما نتونس با ۷۰ملیون پول پیش زیر ۱تومن اجاره خونه پیدا کنه رفتن خونه سازمانی یجای خیلی دور بیچاره ها داشتن تا پارسال تویه محله خیلی خوب شهرمون زندگی میکردن یهو دوبرابر شد همه چیز 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بستگی داره درامدتون چقدباشه اگ ۱۶۰۰رو براحتی پرداخت میکنیدارزششو داره هیچ چیز ب اندازه ارامش واسایش ارزشمند نیس باهیچ پولی اسیبی ک بهت میزنه رو نمیتونی جبران کنی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪