2777
2789
عزیزم من  اول اشاره ای به مدرک جاریم نکردم. ازم پرسیدن منم گفتم

عزیزم من اصلااا برام مهم نیست نه حرف جاریتون نه مدرکش نه مدرک شما 

اما این رو بدون جایی دیگ این حرف رو نزنین چون دلیل بر این نیست کسی ک دیپلم داره با کسی ک دکترا داره سطح شعور و فرهنگش فرق داره

مهم اصالت خانوادگی طرف هست ک این رو تو استاد های دانشگاه هم نمیتونین پیدا کنین

موفق باشین 💮

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اگه شوهرم پول داشت یا دیر ازدواج می کردم چند تا دکترا می گرفتم هیچی اندازه درس خوندن آسون نیست ب ...

عزیزم من شوهرم اصلا پولدار نبود وقتی تحصیل میکردم.حتی بچه هم داشته.اونم بشدت نوزاد نا آرام 

منم اگه شوهرم پول داشت یا دیر ازدواج می کردم چند تا دکترا می گرفتم هیچی اندازه درس خوندن آسون نیست ب ...

زیزم اونی هم که دکترا گرفته لزوما زندگیش روی روال نبوده. شاید باباش بی پول بوده و زود هم شوهر کرده باشه!

بهتره دستاوردهای دیگران رو تخریب نکنیم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مرسی گلم

ولی در کل آفرین به ارادت دکترا گرفتن الان کارِ هر کسی نیست آدمایی اطرافت باید براتون ارزش قائل بشن چون بجایی تفریح و دَدَر دودور وقت گذاشتی شب نخوابی کردی دکترا گرفتی👌👏😊

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚
هزاااار تا سوال از اسی شد هیچکدوم رو جواب نداد همین ک یه نفر گفت مدرکش چیه گفت دیپلمه 😏😏😏

بیخیال بابا 

اصلا من تحربه شدم برام اینجا نباید واسه همچین مسائلی اظهار نظر کرد چونکه واقعا قضاوت یه طرفست 

یه مثال بزنم 

تو زندگی سه زن و شوهر هرلحظه یه اتفاق میفته حتی یه حرکت کوچولو مثه اخم کردن مثه لبخند یا نیشخند میتونه یه دعوای بزرگ ایجاد کنه ولی استارتر میاد تو پنج خط زندگی ده سالشو‌ن رو میگه و ماهم میریم طبق اون پنج خط نسخه میپیچیم 

حالا چون تو یه رشته ای دکترا داری باید فاز نصیحت برداری؟! جل الخالق

چ ربطی داره 😲

چون مادرشوهرش بهش گفته بود برادر شوهرت احترامتو نگه میداره زنگ بزن ک بعدش برادر شوهرش اینجوری بهش گفتم 

ولی فک کنم تو باید جاری استارتر باشی انقد حسود اخه

هر کی باید جایگاه خودشو بدونه. اگه یکی به یکی بگه بیافت تو چاه باید بره بیافته تو چاه؟؟ یکی دیگه ا ...

این تیکه از حرفت بسیاااااااااااار بجا و درست است:

بعدم کسی که میخواد دونفرو اشتی بده باید ظرفیتش خیلی بالا باشه.چون میدونه داره با دوتا ادم عصبانی حرف میزنه و ممکنه هر حرفی بشنوه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یک تجربه :

در مسایل خانواده شوهر دخالت کردن نداره چون داستان میشه

من اگه بودم می گفتم نمیدونم به برادرشوهرم چی بگم یا می ترسم ته دلشون ناراحت بشن و... خلاصه بهانه ای می آوردم و خودمو دخالت نمی دادم 

اینقدر بهتر و بزرگتر از ما هستند که اینجور مسایل به ما نمیرسه