2777
2789

با هزار دروغ شمارو جذب میکنن بعد ک شما فهمیدین کجا گیر کردین و چ کلاهه گشادی سرتون رفته بلاکتون میکنن،من همینجا از ی نفرشون سوال کردم گف بیا تل رفتم گفتم من تبلیغشو دیدم راسته گف آره ینی ی ذره وجدان نداشت ک بگه نرو الکیه...🤦‍♀️🤦‍♀️مردم از کجا پول در میارن،حروم خوری مث آب خوردن شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت خرید اینترنتی نکنیم؟

ن این مشاغل اینترنتی ک میگن تبلیغ کن واسه ما تایپ کن اینا ،من ازش پرسیدم هزینه نمیخاد تبلیغاتون گف ن شرکت میده،در صورتی ک اصن شرکتی وجود نداره و خودت تازه باید هزینه تبلیغ بدی

ن این مشاغل اینترنتی ک میگن تبلیغ کن واسه ما تایپ کن اینا ،من ازش پرسیدم هزینه نمیخاد تبلیغاتون گف ن ...

اینا مزخرفن عزیزم.. اگه میخوای شغل داشته باشی برو دنبال یه شغل ثابت.. این کسب و کار اینترنتیا و نتورک و بازاریابی شبکه و همین آگهیا همش دروغ و کلک و کلاهبرداریه

اینجا یکی بهم پیشنهاد کرد کلی هم تو تل مشاوره کرد باهام ولی بازم ترسیدم

اره منم دیدمش چهار ساعت ویس داد 

اینجا تاپیک زدم پرسیدم ببینم راسته یا دروغ 

یه نفر گفت کد میفروشن به خودتون منم دیگ خیالم راحت شد بیخیال شدم 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 

ببین اصلا بحث پول اومد اول جلو بدون کلاهبرداریه بمنم از این آگهی ها دادن همچین هم شرایط ایده آل داشت هرکیو وسوسه میکنه ترجمه تخصصی و عمومی و تایپ گفتم چ شود ماهی 4 تومنم داره با نرخی ک اونا دادن بعد گفت 35 تومن جواب ندادم خودش دوباره پرسید پر میشه چی شدی گفتم نمیخام خیر! 

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!