با هزار دروغ شمارو جذب میکنن بعد ک شما فهمیدین کجا گیر کردین و چ کلاهه گشادی سرتون رفته بلاکتون میکنن،من همینجا از ی نفرشون سوال کردم گف بیا تل رفتم گفتم من تبلیغشو دیدم راسته گف آره ینی ی ذره وجدان نداشت ک بگه نرو الکیه...🤦♀️🤦♀️مردم از کجا پول در میارن،حروم خوری مث آب خوردن شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا مزخرفن عزیزم.. اگه میخوای شغل داشته باشی برو دنبال یه شغل ثابت.. این کسب و کار اینترنتیا و نتورک و بازاریابی شبکه و همین آگهیا همش دروغ و کلک و کلاهبرداریه
ببین اصلا بحث پول اومد اول جلو بدون کلاهبرداریه بمنم از این آگهی ها دادن همچین هم شرایط ایده آل داشت هرکیو وسوسه میکنه ترجمه تخصصی و عمومی و تایپ گفتم چ شود ماهی 4 تومنم داره با نرخی ک اونا دادن بعد گفت 35 تومن جواب ندادم خودش دوباره پرسید پر میشه چی شدی گفتم نمیخام خیر!
کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!