2777
2789
عنوان

تسنیمم...عکس محمدسبحان آوردم براتون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4974 بازدید | 105 پست

شوهرت کادو برات چی خرید 😉

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

وووای گوگولی😍😍😍😍😍😍😍😍😍زنده باشه الهی،،،،بچه هامن چندروزیه حال دلم خوب نیس،لطفابرام یه صلوات بفرستید ولایکم کنید،مرسی ازهمه😢🌸ببخشیداستارتر

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترمم که اومد.. وقتی دیدش یه نگاه بدی کردو گفت این چرا شبیه شما نیست؟😐

😂😂یعنی چی چرا شبیه شما نیست؟

شبیه شوهرت و خودت نیست؟

مگه مشخصه که نوزاد یه روزه شبیه کی هست؟

از حس و حال شوهرت چیزی نگفتی؟

افسردگی بعد زایمان نگیره یوقت

و خدا هست ....
😂😂یعنی چی چرا شبیه شما نیست؟ شبیه شوهرت و خودت نیست؟ مگه مشخصه که نوزاد یه روزه شبیه کی هست؟ از ...

من ندانم🤷‍♀️

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
من فکر میکردم زشت و سیاهه😏اینکه نازه  خدا برات حفظش کنه

سیاهه خب😂😂

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چطور دلت میاد ب این بگی زشت گوزو  بهتر شددردات؟هنوزم درد داری ؟

نه بابا اصلا نمیتونم بشینم

سیاهه خب😂😂

نیست واقعا 😏😏😏نازه بخدا😍😍😍

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
گل😐

الان تو این گرونی همینه خوبه دیگه😍

سیاهه خب😂😂

همین فرشته سیاهی که میگی بهش زشت...آرزوی خیلی از زنهاست...

یادم هست که بارداری سختی داشتی....و میبینم گه زایمانتون هم سخت بوده.....لبخند بزن که دیگه همه سختی هت سر اومد..انشالله که باعث افتخارت بشه و لباس دامادی تنش کنی...

به این عروسک خواستنی که شیر میدی، برای ما هم دعا کن که تجربه کنیم حس خوبتون رو.........

دیگه مادر شدن ..از من گذشت.