2777
2789
عنوان

خاطره یک پلی کیستیکی😂

286 بازدید | 34 پست

.یه فامیل داریم دخترش ۱۵ سالشه از اون دخترای نچسب که گودزیلای اینستاست خودشم خیلییی چاقه.رفته دکتر گقتن پلی کیستیک داری.اومدن خونه مادر و دخترهمدیگه رو بغل کردن گریه کردن .مامانش گفته منو ببخش نفرینای من تورو گرفته کاش لال میشدم نفرین نمیکردم😂

با هم رفتن بیرون دختره دستشو میزاشته عین زنای حامله رو شکمش به مامانش میگفته مامان آروم برو من پلی کیستیکم درد میکنه.مامانش گفته بیا دستتو بنداز دور گردنم کمکت کنم😂خلاصه تا خونه لنگان لنگان و یه دشت دور گردن مامانش اومده.فرداش مامان و باباش رفتن یه گوشفند گرفتن اوردن براش قربانی کردن گوشتشو پخش کردن ازشون پرسیدن برای چی قربانی کردین مادره گریه کرده گفته دخترم پلی کیستیک داره نه میتونه راه بره نه میتونه غذا بخوره چند روزه زمین گیر شده دعا کنید خوب بشه😂الان توام مثل این نکنیی. 

22:49:00 | 1399/05

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تاحالا اسم پلی کستیک به گوشم نخورده؟

پلی کیستیک

یعنی تخمدان کیست ساز

مثل منی که تنبلی تخمدان دارم😕 تخمدان به جای تخمک سالم؛ کیست میسازه و بچه دار نمیشم تا خوب نشم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وای تاحالا اسم پلی کستیک به گوشم نخورده؟

کیست داخل رحمه 

چیزی نیست نه اینکه چیزی نباشه به این مهمی که این مادره انجام می‌داده نیست

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کیست داخل رحمه  چیزی نیست نه اینکه چیزی نباشه به این مهمی که این مادره انجام می‌داده نیست

آره

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
پلی کیستیک یعنی تخمدان کیست ساز مثل منی که تنبلی تخمدان دارم😕 تخمدان به جای تخمک سالم؛ کیست میساز ...

مگه اقدام کردی؟من پلی کیستیکم ولی یه بار باردار شدم الانم باز تو اقدامم

این واقعی بود خدایی 🥴

😂😂😂😂🤣🤣😂🤣😂😂😂

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین