2777
2789

بیماری زمینه ای ندارن؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

انشاالله که کرونانیست.اگه خدای نکرده کروناهم باشه جای نگرانی نیست با استراحت و قرنطینه خانگی خوب میشن انشاالله.

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
استارتر مادرتون بیرون رفتن کسی رعایت نکرده توی خانواده که مبتلا شدن؟؟ 

نه  خیلیم رعایت میکنیم اما پدرم سرکار میرن و البته ماسک میزنن اما تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه

نه  خیلیم رعایت میکنیم اما پدرم سرکار میرن و البته ماسک میزنن اما تنها چیزی که به ذهنم میرسه ای ...

به هرحال بلا دورباشه انشاءالله زودخوب بشن شماهم مواظب باشیدمبتلانشید

باید بهش بر سید.مرتب ابمیوه خونگی.اب.شیر

چایی نه.اجیل و چیزهای مقوی.چون ممکنه میا به غذا نداشته باشه.زورش نکنید.گوشت عصاره درست کن ابشو بخوره.گوشت بریز تو شیشه و درشو ببند بزار داخل اب جوش بپزه خودش.اب میندازه اب نریزی توش

اگر تب داره مرتب پاشویه کنید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر