منکه راستش الان به گذشته نگاه میکنم به قول شادمهر انگار سو تفاهمی بیش نبوده فقط یه نفر بود بانگاهمون باهم حرف میزدیم اما سر مسائلی نمیتونستیم حتی یه سلامم بهم بکنیم تا اینکه یه روز بی خبر رفت و من هیچ خبری ازش ندارم 😞نمیدونم اسم احساسم عشق بود یانه
قبل همسرم دوست پسر داشتم ولی همسرم اخرین دوست پسر و اولین عشقم شد یادمه اولا اصلا ازش خوشم نمیومد به دوستم میگفتم من خوشم نمیاد ازش بگو با من حرف نزنه😀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی سخته خیلی😞 اونم به تو حسی داره؟ ٱخه من مطمئن بودم حسی بود اما نذاشتن حتی فرصت یه خداحافظی هم ...
منم نوه عمم بود. هر دو همدیگرو از همون بچگی دوست داشتیم و نمیگفتیم ...میدیدمش قلبم میومد توو دهنم میتپید.عجیب دوستش داشتم. فقط ناراحت بودم چرا نمیگه بهم. تا شد دانشجوی پزشکی بعد دختر عمم که میشد عمه اون و فوق العاده باهم صمیمی بودیم یه بار وسط حرفاش ازم پرسید نظرت چیه در موردش؟ بیشعور نگفت اون خواسته نظرت رو بدونه، منم چون ناراحت بودم از دستش گفتم مغروره همین. اونم رفته بود گذاشته بود کف دستش. خیلی ناراحت شده بود و گفته بود من سالهاست دوستش دارم به این امید که دو طرفس. نگو عاشقم که نیست هیچی تازه مغرور هم میبینه من رو😥خلاصه دیگه هم نتونستم بهش حس واقعیم رو بگم. به همین راحتی عشق پاک ده سالم به باد رفت. جالبه تا سالها بعدشم مامان و باباش من رو عروسم صدا میکردن ولی میدونستم مغرورتر از اونیه که دوباره بیاد جلو
عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......
بگو بهش. اشتباه من رو نکن. یه عمری حال دلت خوش نیست. مخصوصا اگه اشناست و همیشه میبینیش
نمیتونم بگم
... قطعا اخراج میشم😔💔
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......
ای جونم. چقدر سخته شرایطت. خدا کنه توو این شب عزیز اگه باهاش خوشبخت میشی مهرت بیفته به دلش
ای جونم. چقدر سخته شرایطت. خدا کنه توو این شب عزیز اگه باهاش خوشبخت میشی مهرت بیفته به دلش
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه یا برسم بهش یا زود و راحت فراموشش کنم
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه یا برسم بهش یا زود و راحت فراموشش کنم
انشالله که زودتر تکلیف دلت مشخص بشه.