2777
2789
عنوان

ذووق

225 بازدید | 12 پست

سلام من خیلی به راهنمایی و کمک های شما احتیاج دارم لطفا راهنماییم کنید 

زمان طولانی که دیگه دل و دماغ هیچ کاری رو ندارم حالم با هیچی خوب نمیشه نمیتونم هیچ کاری بکنم با اینکه کلی کار برای انجام دادن دارم اعصابم خورده انگار با اینکه هنر میخونم و میتونم نقاشی کنم و ... ولی نمیتونم هیچ کاری کنم حوصله ی خودم و ... ندارم هی میگم از فردا از شنبه کلی هدف و ... ولی همش زود ناامید و خسته میشم و نمیتونم ادامه بدم کل روزم رو انگار الکی تلف میکنم ولی انرژی هم ندارم و خستم اصلا انگار افسردگی گرفتم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم که بتونم سر ذوق و حوصله بیام و به کارام برسم از دست خودم از شرایطم عصبانیم از اینکه هیچ کاری نمیکنمولی خسته و دل مردم از اینکه ذوق ندارم و هیچ چیزی انگار خوشحالم نمیکنه واقعا انگار افسردگی گرفتم و بهترین روزای عمرم رو که میتونم ازش استفاده کنم به هیچی میگذرونم تو رو خدا بیان بهم بگین چیکار کنم از این حال در بیام و ی کم حوصله و ذوق و اعصاب و انرژی و ... داشته باشم چ جوری برنامه ریزی کنم و به کارام برسم ؟

یه کم به خاطر حال جامعه و آدما هست....چون حال همه ی آدما این روزا خوب نیست...روحی...جسمی....خیلی....

ولی مثبت اندیش باش.....

کتابای عزت نفس و مهارت رو بخون......به هر چیزی مثبت فکر کن..شلوغش سخته ولی شدنی هست...

من کردم حالم خوبه......

شکرت خدا معجزه میکنه....

می تونی نقاشی بکشی تو اینستا تبلیغ کنی....برای فروش...ذوق میکنی وقتی طلبه داشته باشه کارات....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
یه کم به خاطر حال جامعه و آدما هست....چون حال همه ی آدما این روزا خوب نیست...روحی...جسمی....خیلی.... ...

ارزومه که این کارو کنم خیلی نکات مثبت و.... میخونم ولی واقعا هیچ حس و حالی ندارم همیشه میخواستم همجین فرصتی داشتم و میشستم کار میکردم برای خودم اما انگار دستام بستس و نمیتونم 😭🥺🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزومه که این کارو کنم خیلی نکات مثبت و.... میخونم ولی واقعا هیچ حس و حالی ندارم همیشه میخواستم همجی ...

شاید افسردگی داری....وقتی هیچ تلنگری بلندت نمیکنه؟....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تا الان نداشتم ولی الان واقعا ناراحتم از دست خودم و نمیدونم باید چیکار کنم‌  

یه دوست داشته باش که بتونی باهاش درد و دل کنی شاید بهتر بشی...

تا الان نداشتم ولی الان واقعا ناراحتم از دست خودم و نمیدونم باید چیکار کنم‌  

احتمال افسردگی هست برو دکتر

ورزش کن مخصوصا پیاده روی و ورزش های هوازی خیلی خوبه از خونه باید بری بیرون حتی تا سر خیابون تحرک باید داشته باشی

یه دوست داشته باش که بتونی باهاش درد و دل کنی شاید بهتر بشی...

از دوست واقعا خیلی شانس نیاوردم شاید بگی مشکل از من باشه ولی ن واقعا دوسام نرمال نیستن با خاهرم حرف‌میزنم اما از خودم خسته شدم از بس که عمل نمیکنم به هیچ کاری درست و حسابی و زود خسته میشم

احتمال افسردگی هست برو دکتر ورزش کن مخصوصا پیاده روی و ورزش های هوازی خیلی خوبه از خونه باید بری بی ...

میترسم برم بیرون به خاطر خانوادم تو این شرایط کرونا تو خونه میتونم چیکار کنم که حال و هوام عوض شه و بتونم کار کنم 

میترسم برم بیرون به خاطر خانوادم تو این شرایط کرونا تو خونه میتونم چیکار کنم که حال و هوام عوض شه و ...

آهنگ شاد گوش کن با برنامه های ورزشی تی وی  ورزش کن به موضوعات شاد فکر کن 

میتونی رعایت کنی بری بیرون جاهایی که خیلی شلوغ نباشه برو سعی کن یه رفیق خوب داشته باشی