خدا از سر ارایشگره نگذره ایشالا یه بلای سختی سرش بیاد کرونا بگیره بمیره والا اهل نفرین کردن نیستم ولی باید بهم حق بدین زده ریده تو زیباییم با این میکرو زدنش تو رو خدا کمک کنین تا حالا کسی تونسته با جوهر نمک پاک کنه؟ والا سه بارم ریمو کردم پاک نشده دیگه دارم کلافه میشم میخوام برم ارایشگاهشو اتیش بزنم کمکم کنین وگرنه یه کاری دست خودم میدم امشب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها. اونا احتمالا تازه زده بودن و زخمشون بر اثر رطوبت ریخته و رنگ هم از بین رفته
نه بابا اتفاقا تازه نزده بود اردیبهش زده بود مهر می رفت کلاس شنا
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
من دخترم و ابروهام فرمش دخترونه و خوشگل بود جوری ک همه دوستام فک میکردن لیفت دادم ولی طبیعی بود
تا اینکه این ارایشگر بی وجدانی ک اسمشو نمیشه گذاشت ارایشگر اومدگف وااایی اصن ابروت حالت نداره خیلی بی حالته من میتونم برات میکرو بزنم حذاب تر میشه عالی میشه شک نکن خدا ازش نگذره واقعا گولم زد