2777
2789
عنوان

پاک کردن میکروبلدینگ با جوهر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 22680 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها. اونا احتمالا تازه زده بودن و زخمشون بر اثر رطوبت ریخته و رنگ هم از بین رفته 

نه بابا اتفاقا تازه نزده بود اردیبهش زده بود مهر می رفت کلاس شنا

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

من دخترم  و ابروهام فرمش دخترونه و خوشگل بود جوری ک همه دوستام فک میکردن لیفت دادم ولی طبیعی بود 

تا اینکه این ارایشگر بی وجدانی ک اسمشو نمیشه گذاشت ارایشگر اومدگف وااایی اصن ابروت حالت نداره خیلی بی حالته من میتونم برات میکرو بزنم حذاب تر میشه عالی میشه شک نکن  خدا ازش نگذره واقعا  گولم زد 

من دخترم  و ابروهام فرمش دخترونه و خوشگل بود جوری ک همه دوستام فک میکردن لیفت دادم ولی طبیعی بو ...

متاسفانه  انقدر چهرمو بد کرده  و  دقیقا 20سال گذاشته رو سنم همه فک میکنن من دو سه تا بچه هم دارم