2777
2789
عنوان

پاک کردن میکروبلدینگ با جوهر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 22680 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌اسفند ۹۷سایه زدم ریدم‌به ابروهام‌مثل چی هم پشیمونم پاکم‌نمیشه لامصب..پول لیزرم ندارم فعلاااا

لیزر گاهی گوشت اضافه میاره یکی رو دیدم انگاراون جاها که با لیرز گاک کرده انگار با چرخ خیاطی دوختن یه وضعی شده فقط کلر بهتر میره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
این مال مامانمه سه روزه میکرو کرده

و الان چهره بنده خدارو مقایسه کن ببین ابرو ها و اون چهره معصومانه خودش بهتر نبود ؟ این کارو سنو چن برار میکنه و باعث دلزدگی میشه بعدا امیدوارم برا شما اینطوری نباشه در کل خیلی مخالفم با این کارا منم گول خوردم ک این کارو کردم 

من چهار ماه با اینکه سه بارم ریموش کردم حتی همین امروز انقد با نمکو وازلین کشیدم روش بی فایده بود از ...

جوش شیرین باسرکه سفیدداخل کن باپنبه آغشته بکش روش چندبارپاک پاک میشه خودتم نکش

من بزنم چشامو کور کنم خیلی بهتره حداقل دیگه ابروهای اقتضاحمو هی نمیرم تو ایینه ببینم بشینم گریه کنم ...

دیوانه شدی آخر شبی 

مغز تو کلت نیست مییخوای پوستت داغون بشه عین اونایی که پوستشون با اسید  سوخته؟

به والله دیوانه ای 

ببخشید بهتر از این نمیشد بگم چون یه تیکع پوست خودم با دکلره سوخت نمیخوام بقیه اشتباه کنن

رنگ تتو زیر پوستت هست هرچقد جوهرنمک بمالی روی پوستت تاثیری نداره فقط خودتو اذیت میکنی.درسته ناراحتی عزیزم ولی بهتر منطقی فکرکنی

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
و الان چهره بنده خدارو مقایسه کن ببین ابرو ها و اون چهره معصومانه خودش بهتر نبود ؟ این کارو سنو چن ب ...

میکرو خیلی خیلی طبیعی عزیزم 

ابروی منم میکرو هست هیچ کس حتی بابام نفهمیده دستکاری کردمش 

فقط یه هفته اول پر رنگه و اذیت میکنه 

دیوانه شدی آخر شبی  مغز تو کلت نیست مییخوای پوستت داغون بشه عین اونایی که پوستشون با اسید &nbs ...

باشه قانع شدم هم از حرف شما و هم از حرف عزیزان دیگه من  با جوهر نمک دیگ کاری ندارم ولی بهم راه حل بگین