2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاین😔

152 بازدید | 27 پست

قبلا که بچه بودم عاشق این بودم که یه خواهر یا برادر داشته باشم اما مامانم میگفت دکترا میگن نمیتونی و البته ما هم شرایطشو نداشتیم.با اختلاف سنی ۱۵ سال مامانم یه خواهر آورد و موقعی بود که من خیلی بزرگتر شده بودم.

الان اصلا حوصلشو ندارم و با اینکه بچه هست رفتاراش عجیبن و کلی اعصابمو بهم میریزه.منم ناخواسته گاهی باهاش بدجور دعوا میکنم و البته یه بدجنسی خاصی تو وجودشه جوری که هیچ کسی باورش نمیشه.اما ببخشید اینو میگم اصلا دوسش ندارم.نمیدونم چرا.نمیدونم کارم گناهه یا نه اما دست خودم نیست و البته مادر پدرم خیلی دوتامونو دوس دارن و تبعیضی قائل نمیشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیست سالمه واز خواهر سیزده سالم به شدت متنفرممممممم

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
فاصله سنیتون زیاده بنظرم نباید مادرت بچه دار میشد 

منم موقعی که فهمیدم مادرم بارداره اون موقع اصلا دیگه خواهر و برادر نمیخواستم و بزرگتر شده بودم.واقعا حسم دست خودم نیست اما با وجود اخلاق خوبم نسبت به پدر و مادرم با این دختر به شدت بدم 

به نظرم ادم وظیفه نداره کسیو دوست داشته باشه حتا اگر پدر مادر یا خاهر و برادرت باشه

ولی یبار تو کتاب روانشناسی خوندم که توش نوشته بود؛هر ادمی که بدت میاد ازش یا خوشت میاد یا یه صفتشو دوست نداری به خاطر اینکه شباهته زیادی بهش داری

به نظرم ادم وظیفه نداره کسیو دوست داشته باشه حتا اگر پدر مادر یا خاهر و برادرت باشه ولی یبار تو کتا ...

ببین من کلا باهاش فرق دارم.بدجنسیایی که اون داره من نداشتم.خود مامانم میگه تو بچه بودی اینطور نبودی