2777
2789

من واقعا بعد زایمانم پی بردم وقتی ک با شکم پاره اومدم خونه کسی نبود یه لیوان آب بده دستم.یه شبو خواهرم با منت موند پیشم شب اول فرداش رفت.

خودم بلند شدم بااون وضعم ب کارام رسیدم نه مادری نه خواهری هیییییی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من 

همیشه

اما یاد گرفتم خودم حال خودمو خوب کنم

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

شبایی که دختر چندروزه م گریه میکرد ومن بلد نبودم آرومش کنم ،به یاد مادر خدابیامرزم فقط گریه میکردم 

اون شبا رو هیچوقت یادم نمیره ،دردم یکی نبود،دوتا بود

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

الهی.....

واقعا تنهایی

چرا مادرت پیشت نموند

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من چندساله خودم تنها دارم با بچه ناتوان سر میکنم یه بچه کوچیک هم دارم،

با اینکه‌کنار مادرشوهرم زندگی‌میکنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

کلا احساس تنهایی دارم ولی چند وقت پیش حالم خوش نبود ب یه کسی گفتم اینقدر سریع زنگ زد تا حالمو خوب کنه که یادم نمیره واقعا با اینکه نمیتونستم باهاش صحبت کنم و منم آدم خاصی نبودم براش

دمش گرم

سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال می‌کنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....

الهی عزیزم، ایشالا خدا فرزندتو برات نگه داره میشه مونست، بله از بچگی تا الان موقعی که باید کارای خونه رو میکردم، مامانم مریض میشد ازش نگه داری میکردم، زیر بارون دنبال ماشین بودم برای اسباب کشی، هیچ کسی ضامنم نشد برای ۵ م پول 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

اره.البته من بابا و مامانممامان دور از جون جونشون هم میدن اما با همسرم ب مشکل خوردم نمیتونم با هیچی حرف بزنم.جلو همه فقط خوبیش میگم.هرکی می‌بینه فک میکنه زندگیم عالیه و روبراه.اما خیلی سخته عشقت یهو عوض بشه و درکت نکنه و بگه من هیچ تغییری نکردم