یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کلا احساس تنهایی دارم ولی چند وقت پیش حالم خوش نبود ب یه کسی گفتم اینقدر سریع زنگ زد تا حالمو خوب کنه که یادم نمیره واقعا با اینکه نمیتونستم باهاش صحبت کنم و منم آدم خاصی نبودم براش
دمش گرم
سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال میکنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
الهی عزیزم، ایشالا خدا فرزندتو برات نگه داره میشه مونست، بله از بچگی تا الان موقعی که باید کارای خونه رو میکردم، مامانم مریض میشد ازش نگه داری میکردم، زیر بارون دنبال ماشین بودم برای اسباب کشی، هیچ کسی ضامنم نشد برای ۵ م پول
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اره.البته من بابا و مامانممامان دور از جون جونشون هم میدن اما با همسرم ب مشکل خوردم نمیتونم با هیچی حرف بزنم.جلو همه فقط خوبیش میگم.هرکی میبینه فک میکنه زندگیم عالیه و روبراه.اما خیلی سخته عشقت یهو عوض بشه و درکت نکنه و بگه من هیچ تغییری نکردم