2777
2789
عنوان

خانومیای حاجت دار

267 بازدید | 38 پست

فقط ۲۵حدیث کسا مانده فردا تا قبل اذان مغربم وقت هست یا علی مدد

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
سلام یکی من میخونم دعام کنید حاجت روا شم

انشالله حاجتت براورده گلم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم دعا کنید...شوهرم فردا داره میره مصاحبه برای کار.ان شاالله درست شه کارش

انشالله عزیزم

منم یکی میخونم فردا موعدمه ان شالله توراهی داشته باشم

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

منم یکی میخونم 

دعام کنید بچه هام زبون باز کنن

دوستای بیشعور شوهرم ازش دور بشن خسته شدم بخدا

😢😢😢😢😢😢

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
منم یکی میخونم فردا موعدمه ان شالله توراهی داشته باشم

انشالله انشالله 💚💚

۵تا صلوات فرستادم برات😍

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

منم یکی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

منم یکبارمیخونم برامنو بچه هام دعاکنید واسه حل مشکل بچه هام وعاقبت بخیری.واسه خونه دارشدنم که فقط بایدمعجزه بشه

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

انشالله همتون حاجاتتون براورده بشه به حق همین روزای عزیز  عزیزم انشالله مامان بشی زبون بچه هات باز بشه شیرین زبونا وهمتون به ارزوی دلتون برسین