2777
2789
عنوان

یه سرنوشت خیلی خیلی تلخ😭😭

355 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها این قضیه برای خواهرزاده همسایه مونه

یه دختر(خواهرزاده همسایه مون)و یه پسر بعد سه سال دوستی تصمیم میگیرن باهم ازدواج کنن خلاصه بعد کل سختی و رنج و نارضایتی خانواده دختر همه چیز درست میشه اینا بهم میرسن بخاطر وضعیت کرونا تصمیم میگیرن عروسی نگیرن و فقط یه مراسم خیلی خودمونی بین خانواده ها گرفته میشه این مراسم دوهفته پیش، جمعه بود.( شهر ما وضعیت سفیده اما اینا بخاطر فامیلایی که راهشان دوره و وضعیت شهرشان قرمزه مراسم بزرگ نگرفتن) خلاصه هفته پیش جمعه زن و شوهر تصمیم میگیرن برن کوه، میرن کوه و وسطای روز میرسن به قله کوه که اونورش دره بوده پسره میره بالاتر از جایی که دختره وایساده یهو پاش پیچ میخوره و میفته ته دره ........

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😱

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
حیف از جون خوده پسره. شک نکن دختره تا سالش نشده میره یه ...تر پیدا میکنه

چرا اینو میگی ؟ بعضی ها واقعا نمی تونن بعد اولین شریکشون راحت سر کنن... اون ک مرده مرده همه میمیرن و انقد دنیا کثیفییع من خودم دلم میخاد زودتر مرگم برسه و نبینم این همه لجنو ولی اون بدبختی ک ب ازاش میشینه مادرو زنشن 

دختره شوکه میشه و اطرافیان هر جوری میشه میرن ته دره و جنازه پسره رو میارن بالا....خانواده ها خبردار میشن و میان پیش دختره..یهو دختره به خودش میاد و خاله ش میگفت فقط نیم ساعت یکسره جیغ می زده .. بعد بهش آرام بخش میزنن شب میگذره صبح که میشه بلند میشن میبینن دختره نیست..بعد یک ساعت گشتن و این ور و اون ور دختره رو خونه خودش پیدا میکنن مادرش اینا میخوان ببرنش باهاشون نمیره خاله ش میگفت دیگه نه گریه میکرد نه شوهرشو صدا میزد نزدیک ظهر میشه دختره رفته توی اتاق خودشون مادرش اینا فکر کردن خوابیده بعد یک ساعت میرن میبینن دختره قرص برنج خورده میرسوننش بیمارستان ولی متاسفانه بعد چند ساعت تموم میکنه😢😢

چقدر تلخ بود خدایا😭😭 خونه ش مثل دسته گل بود چقدر عاشق بوده که اینقدر راحت از جونش گذشته😭 لطفا واسه شادی روحشان یه فاتحه بفرستین

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .