2777
2789
عنوان

اونایی ک ساری میشنن ی لحضه بیاین

139 بازدید | 6 پست

تورو خدا کمکم کنین کسی دکتر دستوری متخصص زنان هست ک بیمارستان امیرمازندرانی ساری هم قرارداد داره کسی میشناسه ک بهم بگه چجور دکتریه؟

برو مریم طباطبائی پور...اونم امیرمازندرانی شفا قرارداد داره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

والله همه جا رفتم  کسی سزارین قبول نمیکنه ...تو تاپیک های دیگه ام و دکترهای دیگه بهم میگن سزارین پایان هفته ی ۳۸ ...راستش شوهرم اول میخواست نیمه اول بشه بچه ک میشم اخر ۳۷ ‌..ب این دکتر گفتم من اول سلامت بچه ام برام مهمه گفتم ده ماهه دیگه هم باشه تو شکمم نگه میدارن میخوام فقط بچه سالم و بی نقص دنیا بیاد گفت خانم خاطرتون جمع از ۳۶ هفته کامل تا ۳۸ کامل سزارین ک بچه رسیده و کامل هست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دکتر دیگه هم سزارین قبول کرد ک ولی تهرانه...من قایمشهر میشینم ...بقیه ام قول صددرصدی ب من نمیدن من ای وی افی ام میخوام ی دور دیگا انتقال بدم نمیخوام با طبیعی افتادگی بگیرم

ی دکتر دیگه هم سزارین قبول کرد ک ولی تهرانه...من قایمشهر میشینم ...بقیه ام قول صددرصدی ب من نمیدن من ...

منم قائمشهری هستم....بله متاسفانه سزارین انجام نمیدن

بگرد یه دکتری پیدا کن ریسک نکن برای طبیعی

من خودم ۸ ماه پیش زایمان کردم...دکترم طباطبائی پور بود

کیسه آبم ۳۷ هفته و ۵ روز پاره شد

از ۸ صبح تا ۸ شب درد طبیعی کشیدم نتونستم اخرش شب سزارین شدم

شما اصلا ریسک نکن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
باشه مرسی عزیزم ...خدا کوچولوتو حفظ کنه برات

مرسی گلم...انشاالله به سلامتی زایمان کنی❤