2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 44 پست
ژل شستشو میزنم 

👌

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر با نمکی تو😐

خو اینم سوال داره تند تند لباس زیرتو عوض کن هر روز دوش بگیر ژل بانوان استفاده کن ویش😑

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
خو اینم سوال داره تند تند لباس زیرتو عوض کن هر روز دوش بگیر ژل بانوان استفاده کن ویش😑

این کارا رو که بهداشت اولیه هست 

یعنی فکر میکنی من بهداشت اولیه ام رو رعایت نمیکنم میام از تو راهکار میخوام؟!!!

غذاهای بودار زیاد نخور مثل سیر و پیاز

اب زیادبخور

به طور مرتب بشور خودتو البته با شوینده های ملایم

لباس زیرت رو تند تند عوض کن و هروقت خونه تنهایی نپوش تا در معرض هوا قرار بگیره

با همه این کارها ، کلا اون منطقه خوشبو نیس  ولی جوری هم نیس که تو ذوق بزنه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عزیزم برو دکتر عفونت داری وقتی خوب شدی دیگه سعی کن همیشه خشک کنی و لباس تنگ نپوشی تا عود نکنه

گفتم که عفونت ندارم 

ولی مثل اینکه علتش رو گفتن دوستان من هم تندی زیاد میخورم هم پیاز