2777
2789
عنوان

کیا موهاشون اینطوریه؟؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود بو میگیره موهات 

اتفاقا روغن نارگیل اگه اصل باشه بوی خوبی میده

مگه ماه ب ماه میشورید مو رو ک بو بگیره اخه😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم همينجوريم ولى هيچى نميزنم به موهام از حموم كه ميام بيرون بلافاصله شونه ميكنم موهامو ميبافم پشتشو جلوى موهامم كه كوتاه تره ميكشم با گيره ميزنم پشت گوشم طورى كه كامل صاف باشه...روش روسرى سرم ميكنم محكم تا وقتى موهام خشك بشه...بعد ك باز ميكنى موهاتو دگ پف كرده نيست 

مال گره موی کودکانه. درسته؟؟

اره ولی وز مو رو میبره اصلانم موهات گره نمیخوره خیلیم ارزونه خیلیم خوش بوعه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

وقتی که موهات نم دارن سرم کریستالی چیزی بزن 

یا روغن ارگان یا نارگیل 

بعد ببافشون 

البته خیس نباشه فقط نم داشته باشه 

بعد چند ساعت بازش کن 

وای من جواب میده 

البته اگه فرفری سیم تلفنی ای ماجرا فرق داره

واقعا صاف و لخت میکنه ؟ 

نه بابا نزن الکل داره مو رو داعون میکنخ موهای منو عین سیم ظرفشویی خشک کرد

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
واقعا صاف و لخت میکنه ؟ 

اره خیلی خوب میشه،موهات خیلسم خوش بو میشه امتحانش ضرر نداره 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸