2777
2789

سلام.من يه دندونپزشك داشتم تو درمانگاه داروالتوحيد به اسم دكتر محمد الان زنگ زدم ميگه از اونجا رفته ادرس مطبش رو هم نميدونند.

كسي ميدونه كجاست يا پيداش كنه برام؟

خير دنيا و اخرت رو ببريد ان شاالله .كمكم كنيد تو رو خدا.

ما ملت حسينيم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اهل شهرری هستم امابعدازدواجم امدم مشهددلتنگ شهرم هستم کروناتموم بشه میام خونه ی مامانم ماسمت امین آبادمیشینیم 😊

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩

دوستم اون طرفاست الان پرسیدم میگه نمیشناسه 

اگه پرونده داری توی اون درمانگاه بقیه مراحل رو با پزشک جدید ادامه بده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دوستم اون طرفاست الان پرسیدم میگه نمیشناسه  اگه پرونده داری توی اون درمانگاه بقیه مراحل رو با ...

اره پرونده دارم خيلي دندون درست كردم.اخه دكترش خيلي دكتر خوبيه بدترين دندونا رو درست ميكنه

ما ملت حسينيم
حتما اگر آدرس و یا شماره داشتین بفرستید سپاس

پيداش كردم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

تو يه مطب تو فلكه سوم دولت اباد كار ميكنه شمارش رو بايد بگردم توي گالريم پيداش كنم برام پست بذاريد براتون بذارم.

ما ملت حسينيم
سلام دوستان کسی دندون پزشک خوب با قیمت مناسب تو دولت آباد میشناسه  معرفی کنه ممنون 😍

من دکتر محمد رو میشناسم خیلی خوبه-اللن تو فلکه شوم هست و درمانگاه حضرت علی اصغر

ما ملت حسينيم