2777
2789

از جمعه با هم قهریم...خیلی ازش ناراحت بودم الان هم ناراحتم 

حرفهای بدی به هم زدیم که البته اون شروع کرد و اولش من خیلی سعی کردم خودداری کنم ولی دیگه صبرم تمام شد و منفجر شدم

رفتار بدی باهاش کردم حتی با کفگیر چند زدم رو بازوش 🤐

میدونم می‌خواین بگین کار بدی کردم ولی تخصص داره در روانی کردن آدمها با زبانش

از اون روز با هم حرف نزدیم و هر کدوم تو یه اتاق جدا هستیم

اشتباه کردین جا خوابتون جدا کردید

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم بیشتر وقتا دست پیشو میگیره.فقط منتظره من برم سمتش منم یا آب میپاشم روش یا خلاصه یکاری میکنم بخنده و آشتی

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

از اتاقت بیا بیرون غذای مورد علاقش بپز به خودت برس ولی بهش محل نده دلش تنگ بشه خودش میاد طرفت 

بعد هم سعی کن موقع عصبانیت حواستون به رفتارتون باشه روتون باز نشه تو روی هم 

واییی چقدر تحمل دارید این همه قهر ما کل قهرمون 2دقیقست😂

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
از اتاقت بیا بیرون غذای مورد علاقش بپز به خودت برس ولی بهش محل نده دلش تنگ بشه خودش میاد طرفت  ...

آخه این چند روزه اصلا غذا نپختم

یه جوری نیست یهو برم به آشپزی؟؟؟

آخه فوق العاده دلم شکسته بود

تو دعوا گفت من از اولش هم تو رو نمی‌خواستم 

دروغ می‌گفت ده بار واسطه فرستاد 

منم بعضی وقتا که قهریم پتو رو هی میکشم از روش هی لگد میزنم بهش میگم پاشو برو از کنارم اونم میخنده میدونه از کنارم بره خوابم نمیبره😂

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟