2777
2789

غربالگری اول با اینکه کلی سرچ کردم و یه جای خوب و شلوغ پیدا کردم اصلا راضی نبودم دستگاه ها قدیمی بود دکتره همش پاچه می‌گرفت و دعوا داشت و نداشتن شوهرم بیاد تو هنوزم شک دارم که اندازه هارو درست گرفت یا نه البته بگم که رشت رفته بودم چون مسافرت بودم 

تورو خدا یه جای خوب بهم معرفی کنید برای آنومالی خیلی برام مهمه که معتبر باشه سلامتی بچم رو اشتباه نکنه

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

راستی همراه آنومالی   داپلر شریان رحمی هم دکتر برام نوشته که با هم انجام بدم

میدونید این چیه 

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام afrang جان شما رفتید سونو آنومالی؟ منم سونو آنومالی دارم ولی نمیدونم کجا بدم دکترم یه جا معرف ...

سلام عزیزم آره من رفتم نماطب با داپلر رحمی برای من شد 380

آنومالی خالی فکر می‌کنم 100تومن کمتر باشه

نماطب شما قبلا رفتی راضی بودی من اولین بار بود رفتم از جواب سنو راضی نبودم آخه سنو به این مهمی نصف صفحه جواب نوشته خیلی ناقصه 

میترسم دکترم قبول نکنه

سلام afrang جان شما رفتید سونو آنومالی؟ منم سونو آنومالی دارم ولی نمیدونم کجا بدم دکترم یه جا معرف ...

عزیزم مگه بیمه نداری چطور یه آنومالی میشه 900

سلام عزیزم آره من رفتم نماطب با داپلر رحمی برای من شد 380 آنومالی خالی فکر می‌کنم 100تومن کمتر باشه ...

منم تا حالا نرفتم سه هفته دیگه باید برم،

اونجایی ک دکترم معرفی کرده آزاد حساب میکنه ۹۰۰ میشه

نماطب شما رفتی قشنگ وقت گذاشت همه چی رو بررسی کرد؟قلب،کلیه،انگشت ها،معده و...؟

سلام عزیزم آره من رفتم نماطب با داپلر رحمی برای من شد 380 آنومالی خالی فکر می‌کنم 100تومن کمتر باشه ...

جنسیت نی نی رو هم تشخیص داد؟

در کل از کارشون راضی بودی؟

من دوقلو باردارم، خیلی استرس دارم

منم تا حالا نرفتم سه هفته دیگه باید برم، اونجایی ک دکترم معرفی کرده آزاد حساب میکنه ۹۰۰ میشه نماطب ...

وقت که نزدیک به ربع گذاشت مانیتور روبه روم نداشت ببینم همه چی رو بررسی کرد یا نه خیلی ساکت بود فقط هی گفتم سالمه گفت آره 

تو جواب هم که هیچی درباره کلیه و قلب و بقیه جاهاش ننوشته فقط اندازه دور سر وشکم و هفته و ضربان قلبشو گفته 

حتی وزن شو نگفت

جنسیت بچه رو گفت 

در کل من راضی صد در صد نبودم عزیزم 

دیگه اونجا نمیرم همش استرس دارم که قشنگ دقت کرده 

یا دکترم با این وضعیت قبول می‌کنه این جواب سنو رو یا باید دوباره بدم