2777
2789
عنوان

شربت راسیب

728 بازدید | 16 پست

دوستان ۲۳سالمه ۱۶۵ قدمه وزنمم۴۷ کیلو خیلی لاغرم مخصوصا از صورت کشیده و لاغره صورتم متنفرم ازش لاغری اعتماد ب نفسمو ازم گرفته 

کیا شربت راسیب خوردن خوبه ؟برای چاقی صورت چی خوبع

نخور عزیزممم درسته شاید چاق کنه ولی بعدش عوارض این جور چیزارو می بینی من خودم ۵۲ کیلو بودم با راسیپ ...

من معدم کلا داغونه قرص ک نمیتونم بخورم شربت باز بهتره شما چندتا شربتشو خوردی بدچند ماه شش کیلو اضافه کردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخور عزیزممم درسته شاید چاق کنه ولی بعدش عوارض این جور چیزارو می بینی من خودم ۵۲ کیلو بودم با راسیپ ...

راسیپ شربت اشتهاس ک واسه بچه هام تجویز میشه و ضرر نداره

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم

ببین متخصص اطفال به پسر من داد ولی گفت این از دسته داروهای اعصاب حساب میشه و باید کم و کنترل شده مصرف بشه گفت روزی ۲/۵سی سی بده عصر بده اگر دیدی بی قرار شد سریع قطعش کن و یک ماه هم بیشتر بهش نده شما هم اگر خواستی مصرف کنی با یه پزشک خوب مشورت کن

من معدم کلا داغونه قرص ک نمیتونم بخورم شربت باز بهتره شما چندتا شربتشو خوردی بدچند ماه شش کیلو اضافه ...

وای پس ترخدا نخور خیلیی ضرر داره عیب نداره لاغری برو باشگاه عرق یونجه بخور چیزیای طبیعی رو امتحان کن دمنوش بابونه عرق افسنطین همشون اشتها آوره عزیزم اینجور چیزا به غیر از ضرر چیزی ندارن واقعا پشیمونم من کاش هیچ وقت نمی خوردم راستی قرص بکمپلکس د مولتی ویتامین هم برای اشتها عالیه 

من فک کنم در عرض ۶ یا ۷ ماه زیاد کردم یه دونه شربتو هر روز یه قاشق می خوردم 

ببین متخصص اطفال به پسر من داد ولی گفت این از دسته داروهای اعصاب حساب میشه و باید کم و کنترل شده مصر ...

اهان پس ب دکترم میگم چون همینجوری بداهلاق و عصبی هستم چه برسه ک اون منو عصبی کنه روانی میشم

پسرتون چاق شد؟

وای پس ترخدا نخور خیلیی ضرر داره عیب نداره لاغری برو باشگاه عرق یونجه بخور چیزیای طبیعی رو امتحان کن ...

گیاهیم خوردم جواب ندادمولتی ویتامین الان یه قوطی شصت تایی دارم اخه مشکل کمبود ویتامین اینا ندارم

اهان پس ب دکترم میگم چون همینجوری بداهلاق و عصبی هستم چه برسه ک اون منو عصبی کنه روانی میشم پسرتون ...

نه دکتر برای چاغی نداد چون گفت ژنتیکش لاغره و وزنش خوب هست برای بی اشتهایی داد البته زینک بدنش کم بود هم زمان شربت زینک هم داد و اشتهاش بهتر شده حالا نمی دونم تاثیر کدوم هست یا هر دوش الان سه هفته هست میدم دیگه یه هفته دیگه بخوره دیگه بهش نمی دم