2777
2789
عنوان

اشتباهی شارژ فرستادم واسه یکی دیگه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 7300 بازدید | 109 پست

خیلی حس بدیه میدونم

من یبارهزار اشتباهی زدم برا کس دیکه یماه بهش پیام میدادم برش گردونه😕😕😕

اندازه دوتومن پیام دادم فقط😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه تو بودی برام شارژ فرستادی؟

😂😂😂😂اره،نهلتی برا چی گوشیو خاموش میکنی

پاشو بیا پس بده تا با مامور نیومدم سراغت

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
بخدا وقتی فرستادم دیدم شماره اشتباه فوری برا خودم میزنم  نمیدونم اونا چجوری انقد زود  شار ...

مستقیم بخر شارژ و همیشه راحت تره

باید یه روز بشینم پای درد دل هندزفريم ببینم‌ چشه، چرا انقد به خودش میپیچه!
نه😂مگه اینکه خطاطون ایرانسل باشه بعد اینکه روشن کرد بهش بگی شوهرم ۲۰تومن،اشتباهی فرستاد بهت هزار تو ...

نه چه کاریه

با هر انتقالش کارمزد کم میشه

می تونه بجای انتقال اون ۲۰ تومن، با گوشی خودش برای شماره ی استارتر اینترنت بخره

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه بار یه دختر اشتباهیی شارژ زد به خط شوهرم بعد پشت بندش زنگ زد وای آقا اشتباه شد لطفن برگردونید مام همون مقدار زدیم به خطش 

آخرین شماره رو اشتباه زده بود ما ۸بودیم اون هفت😊

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
خیلی حس بدیه میدونم من یبارهزار اشتباهی زدم برا کس دیکه یماه بهش پیام میدادم برش گردونه😕😕😕 اندا ...

عاشقتممم😂😂😂😂

باید یه روز بشینم پای درد دل هندزفريم ببینم‌ چشه، چرا انقد به خودش میپیچه!
منم چند باری فرستادم ولی طرف خاموش نکرده ک هیچ پیام داده مرسی واقعا نیاز داشتم 😳

دمش گرم😂😂😂😂😂

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
منم چند باری فرستادم ولی طرف خاموش نکرده ک هیچ پیام داده مرسی واقعا نیاز داشتم 😳

😂😂😂😂😂😂

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
اوو ولش کن چقد پیله ای برا بیست تومن .باید حواستون جمع میکردین اشتباه نفرستین

واقعا که

شاید ۲۰ تومن برا شما پولدارا چیزی نباشه

اما برا بعضیا خیلیه

دل_نشکنیم# 😔😔

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه