2777
2789
عنوان

عمل لاپاروسکوپی😔خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
هزینش چقدره. هم عمل هم فریز تخمک. شرایطش چجوریه

بستگی به بیمارستان و دکترت داره 

من جایی که عمل کردم گرون بود و ده میلیون شد

هزینه تخمک فریز کردن نمیدونم ولی من جنین فریز کردم و تا الان اونم ده میلیونی شد

ولی بیمارستان دولتی هزینه ها کمتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره چون اندومتریوز اگر روی رحم و تخمدان رو بگیره مانع بارداری میشه بهتره زود عمل کنی

شوهرم نمیخاد.. خودمم میترسم اونموقه ای ک میخاد من نتونم باردارشم.. هیچ راهی نداره برای جلوگیری ک مشکلیم برای بارداری پیش نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو ب کیلینیک ابن سینامعرفی کردن

اونم هزینه هاش همینه

حتما اقدام کن برای بچه دار شدن چون اندومتریوز خیلی درگیر میکنه و خیلی خیلی سخت باردار میشی مگر اینکه واقعا خدا بهت نظر کنه

من دی عمل کردم و اردیبهشت رفتم دوباره کیست در اوردم

جدای ذخیره تخمدانم

ولی اگه نمیخوای بچه دار بشی حداقل اول جنین فریز کنید که بعدا انتقال بدین

بزرگترین اشتباه من همین بود که اینکارو نکردم

پشیمون میشی حتما اقدام کن اول برای طبیعی بعد فریز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شوهرم نمیخاد.. خودمم میترسم اونموقه ای ک میخاد من نتونم باردارشم.. هیچ راهی نداره برای جلوگیری ک مشک ...

تنها راحت اینه باردار بشی فقط همین میتونه از پیشرفت اندومتریوزم جلوگیری کنه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
فعلا شرایط مالی خوبی نداریم😔

چرا نمیای یزد من خودم یزدم نهایت با یک میلیون اینجا عمل میشی من خودم سال ۹۶ وقتی همه جا ۴ یا ۵ میگرفتن با ۵۰۰ هزارتومان بیش بهترین دکتر عمل کردمو ازمایش دادمو دارو گرفتمو باردار شدم. عملم شد ۲۳۰ هزار تومان. با دفترچه بیمه معمولی

فعلا شرایط مالی خوبی نداریم😔

با شوهرت حرف بزن اگر خواستی شماره دکترم که زن هست بهت میدم و راهنماییت میکنم چیکار کنی

ممنون میشم اگ بدی خواهری🙏

بهت درخواست دوستی دادم بیا تو خصوصی تا بگم چیکار کنی اول ببین همسرت موافقت میکنه بیاین یزد. یزد هزینه لاپاراسکوپی و سفرتون  و دارو روی هم شاید یک تا دو تومان بشه

بهت درخواست دوستی دادم بیا تو خصوصی تا بگم چیکار کنی اول ببین همسرت موافقت میکنه بیاین یزد. یزد هزین ...

قبول کردم عزیزم.. ولی نمیدونم چجوری باید بیام خصوصی. زیاداشنایی ندارم بااینجا.. اگ زحمتی نیس خودتوم بیایین خصوصی قربونت🙏❤️