2777
2789

سلام میخوام برم پیش دکتر زنان هفته 5 بارداری ام و تاحالا هیچ ازمایش و سونویی انجام ندادم میخوام بدونم اگر برم پیش دکتر باز بهم میگه لخت شو ببینمت؟؟؟؟؟؟ یا فقط آزمایش مینویسه؟ 

اخه یکدفعه  رفتم برای معاینه بعد دکتره دهن کج کرد😖 خجالت میکشم تکرار شه

ن اتفاقا زن حامله رو معاینه نمیکنن خاطرت جمع😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه بار معاینه شدم 😐

اولا بارداری؟یا اخراش؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

واقعا بعضیاشون بی ادب هستند... من دوبار قبل از بارداریم رفتم پیش دو تا دکتر هر دو بار با چشم گریون برگشتم خونه و تا دو روز گریه میکردم از بس بی ادبانه باهام برخورد کردند...

ازمایش خون باید بدی و بعد برات سونو مینویسه... احتمال زیاد سونو معمولی هم مینویسه.

حتما اصلاح نکرده بودی 😬

دقیقا وقتی که اصلاح نکرده باشی کار لورژانسی پیش میاد هااا از جمله من اینهمه روووز وقت میزارم برا دندون پزشک بهم نوبت نمیدن دقیییقا روزی که سیبلام رشد کرده بودن و تنبلی کرده بودم بهم نوبت دادن   

کاربری دست دو نفر 
۵ ماهم بود عفونت شدید داشتم اولا که خطرناکه 

همونو میگم دیگه اولا دست مالیت نمیکنن😂

چقد از معاینه متنفرم اب میشماز خجالت