2777
2789
عنوان

کسی هست که از فکر و خیال و استرس خوابش نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 121 پست
آخی عزیزم اگه قوی باشی و خوتو قوی نگه داری چه نیازی به مرد آخه

اخه بیرون از خونه،پر از گرگ و آدما و مردای عوضیه،اگ بفهمن ی خانوم تنهاست و جدا شده،اذیتش میکنن😔😔

انقد از این فکرا تو سرمه ک آخرش میترسم دیوونه شم😔

کاش همه آدما خوب بودن...

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنکوریم  ی هفتست استرس شدید گرفتم  با این ک شبا فقط دو یا س ساعت می‌خوابم  امشب ...

عزیزم چه کنکوری داری؟؟؟

بی خوابی عملکردتو میاره پایینا چرا انقد خودتو تو فشار میذاری

تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت                             باردار نیستم 
عزیزم کافیه خودتو باور داشته باشی مطمئن باش به هرچی بخوای می رسی حالا چرا بدون مرد؟

توکلم ب خداست❤

میخوام از همسرم جدا شم،منتظرم مهریمو جور کنه😔😔

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

سال پیش  شوهرم  خیلی مشکل داشت . تو یه گروه مشاور بودم یه آقایی خیلی کمکم کرد ‌ تافه ...

خیلی شرایط سختیه

نمی تونم بگم فراموشش کن چون درکت می کنم ولی می گم وقتی یه مدت از قطع رابطت با اون بگذره دیگه انگار اصلا وجود نداشته

بخدا دارم جدی می گم

چون تجربشو داشتم

توکلم ب خداست❤ میخوام از همسرم جدا شم،منتظرم مهریمو جور کنه😔😔

بمیرم الهی چقد سخت😢😢😢

این روزام می گذره غصه نخور 

خودت شاغلی؟

عزیزم چه کنکوری داری؟؟؟ بی خوابی عملکردتو میاره پایینا چرا انقد خودتو تو فشار میذاری

انسانی 

آخه تا قبل عید رتبه دو رقمی حتمی بودم

ولی یهو رفتم تو خلا هیچی نمیخوندم تا هفته پیش ک ترازم بشدت افت کرد و یهو از خواب پاشدم دیگه نمیتونم بخوابم 

با این کمیدونم خیلی خیلی بازدهی میاد پایین ولی بشدت استرس دارم و بیشتر درسامم فراموش مردم

خیلی شرایط سختیه نمی تونم بگم فراموشش کن چون درکت می کنم ولی می گم وقتی یه مدت از قطع رابطت با اون ...

هر کاری میکنم نمیتونم  شاید باورت نشه . انقد نذر و نیاز کردم ولی هیچ اثر نداشته .  از خودم متنفرم 😢😢😢   توروخدا واسم دعا کن  دارم روانی میشم😢

دارم به این فکر میکنم که کی میشه سلامتیمو بدست بیارم و دیگه دردنکشم اذیت نشم.خیلی خسته ام &nbs ...

گلم اگه دوس داری بگو مشکلت چیه؟تحت درمانی:؟

اخه بیرون از خونه،پر از گرگ و آدما و مردای عوضیه،اگ بفهمن ی خانوم تنهاست و جدا شده،اذیتش میکنن😔😔 ...

آره کاملا درکت میکنم واقعا شرایط سختیه ولی اگه بترسی بدتر میشه

شنیدی میگن اگ گیر یه گرگ افتادی سعی کن نترسی و تو چشاش زل بزنی؟

چون فرکانسای ترست بهش میخوره و اون احساس قوی بودن میکنه و بهت حمله میکنه ولی اگه با قدرت تو چشاش زل بزنی میترسه و انگار ضعیف میشه

بمیرم الهی چقد سخت😢😢😢 این روزام می گذره غصه نخور  خودت شاغلی؟

دارم ذره ذره آب میشم بخدا😔😔😔

ن ،همسرم دوس نداشت برم سرکار،واسه همین نشد ک شاغل بشم.

هر کاری میکنم نمیتونم  شاید باورت نشه . انقد نذر و نیاز کردم ولی هیچ اثر نداشته .  ا ...

ایشالا همه چی درست میشه

همسرت مشکلش چیه، یعنی هیچ جوره نمیشه بهش برگردی و زندگیتونو درست کنید؟