🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜
خودتو دوست داشته باش. برا خودت ارزش قایل شو اینقد دوست داشتنی میشی ک نگو. د وابسته کسی نشو. ادما چ پسر چ دختر ادم وابسته نمیخان. وابستگی از ضعف میاد. برا خودت زندگی کن جذاب میشی
بنظرم دلتنگی یچیز قلبیه.میشه یکاراییم کرد مثلا سعی کنید هی جلوش ظاهر بشید بدون اینکه واکنشی نسبت بهش نشون بدین یا مثلا عکسا یا فیلمای مختلفتونو استوری کنید.ولی بازم تا دلش نخاد واستون تنگ بشه،تنگ نمیشه متاسفانه:((((