2777
2789
عنوان

بیاید راهکار واسه پوست خوب بدم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

پوست خیلی خیلی خشک رو باید چطور درمان کنم؟

هفت هشت ساله درگیرشم و کلی کرم و آبرسان استفاده کردم جوریه ک هرروز باید مرطوب کننده بزنم

تزریقی عملی چیزی وجود نداره درست بشه یباره راحت بشم؟😔

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از شست و شو یک کرم ویتامین سی بزنید و روش بخوابید

تاکید میکنم که حتما برند ایرانی باشه چون برند خارجی رو پوستای خاورمیانه ای دیر عمل میکنه

من مارک مدلین میزنم

سی گل رو راضی نبودم

این کار به شرطی جواب میده که اصلا اصلا کرم دیگه ای تو دو هفته درمان نزنید

صبود باشید معجزه میکنه

پوست خیلی خیلی خشک رو باید چطور درمان کنم؟ هفت هشت ساله درگیرشم و کلی کرم و آبرسان استفاده کردم جور ...

ببین تو این راه کار رو دو هفته انجام بده بدون ابرسان جواب میده

البته دوستان در طول روز فقط و فقط از همون کرم ویتامین سی استفاده کنید چندین بار حتی اگر خیلی خشک هم هست ابرسان نزنید فقط ویتامین سی

شب قبل خواب هم که واجبه

منافذ رو هم کامل میبنده

ببین تو این راه کار رو دو هفته انجام بده بدون ابرسان جواب میده

ممنون.راستی برای پنکیک پدی وجود داره ک سیلیکونی باشه؟یا قابل شست و شو باشه؟این ابریا رو موست من جواب نمیده هم میریزه هم پوستم بعضی جاها پوسته پوسته میشه دیوونه شدم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
ممنون.راستی برای پنکیک پدی وجود داره ک سیلیکونی باشه؟یا قابل شست و شو باشه؟این ابریا رو موست من جواب ...

اره عزیزم سرچ کن مد سیلیکونی انلاین شاپ ها دارن

اره عزیزم سرچ کن مد سیلیکونی انلاین شاپ ها دارن

وای ممنون پست بالا گفتی براش سیلیکونی ایدش اومد تو ذهنم نمیدونستم همچین چیزی هست شما استفاده کردی؟

وای ممنون پست بالا گفتی براش سیلیکونی ایدش اومد تو ذهنم نمیدونستم همچین چیزی هست شما استفاده کردی؟

من پنکیک نمیزنم گلم ولی نزدیکانم استفاده کردن دیدم